حمل بار دریایی

سرویس های حمل بار دریایی به صورت فول کانتینر و خرده بار از کلیه بنادر چین، امارات و اروپا به بنادر اصلی کشور مانند بندرعباس،بوشهر،خرمشهر. حمل کالای وارداتی خود را از کشورهای اروپایی، هنگ کنگ، چین و امارات متحده عربی را به گروه تجاری ققنوس بسپارید.

خانه » حمل بار دریایی
نمایش ویدیو درباره حمل-بار-دریایی
فهرست مطالب این سرویس

دریافت اقامت در ۱۵ روز

اگر به دنبال رشد کسب و کار خود هستید و میخواهید یک زندگی سطح بالا در یک کشور با امکانات بینظیر داشته باشید گروه تجاری ققنوس به شما در دریافت اقامت و ثبت شرکت در کشور امارات متحده عربی فقط در طی کمتر از ۱۵ روز کاری کمک خواهد کرد.

world

اقامت برای  فرزند و همسر

اگر به دنبال ایجاد زندگی بهتر و با کیفیت تری برای فرزندان و همسر خود هستید و همیشه به دنبال ساخت آینده بهتری برای خوانواده خود هستید دریافت اقامت کشور امارات متحده عربی اولین و مهمترین قدم برای شما میباشد ما در کل فرایند دریافت اقامت برای خوانواده شما در کنار شما هستیم.

air-cost

افتتاح حساب بانکی

افتتاح حساب در کشور امارات متحده عربی برای ایرانیان یکی از چالش های مهمی میباشد که ایرانیان با ان روبه روز هستند، پس از دریافت اقامت و ثبت شرکت ما برای شما در بانک های مطرح امارات نظیر NBD و… حساب بانکی معتبر افتتاح خواهیم کرد.

support

اجاره دفتر در دبی

نگران اجاره برای محل کسب و کار خود در شهر دبی نباشید،ما در کلیه فرایندهای اجاره دفتر و تجهیز آن در کنار شما هستیم، شما میتوانید با توجه به بودجه خود دفاتر مورد نظر خود را اجاره نمایید و کسب و کار خود را در کمترین زمان ممکن در کشور امارات متحده عربی راه اندازی نمایید.

حمل-بار-دریایی

مقدمه

امروزه از بهترین روش‌های حمل و انتقال کالا از اقصی نقاط جهان، حمل دریایی بار می‌باشد. حمل بار دریایی امکان جابجایی محموله‌هایی با حجم و وزن بالا را با قیمتی مناسب و مقرون به صرفه‌تر از سایر روش‌ها، فراهم می‌کند و جابجایی کالا توسط کشتی و مسیر دریایی صورت می‌گیرد. از آنجا که سرعت حمل کالا به صورت دریایی نسبت به حمل و نقل هوایی کمتر و مسافت طولانی است، معمولا این شیوه به افرادی که محدودیت زمانی ندارند پیشنهاد می‌شود؛ اما به طور کلی اگر به دنبال حمل بار به صورت دریایی و با شرایط و قیمتی مناسب هستید، می‌توانید حمل کالای وارداتی خود از کشورهای اروپایی، هنگ کنگ، چین و امارات متحده عربی را به گروه تجاری ققنوس بسپارید. گروه تجاری ققنوس با ارائه خدماتی مناسب و بدون واسطه جهت حمل بار دریایی، تجارت شما را راحتتر خواهند کرد. علاوه بر این، در ادامه با ما همراه باشید تا به بررسی تمام جوانب حمل کانتینر، هزینه حمل دریایی و معرفی بیشتر خدمات گروه تجاری ققنوس بپردازیم.

حمل دریایی چیست ؟

به شیوه حمل، انتقال و جایجایی افراد و کالاها توسط شناورهای دریایی نظیر کشتی‌های باری، لنچ، قایق و… از طریق مسیرهای آبی، اقیانوس‌ها، دریاها و دریاچه‌ها حمل دریایی گفته می‌شود. معمولا کالاهایی که از این طریق جابجا می‌شوند، حجم و تناژ بالایی دارند و از آنجا که زمان زیادی صرف انتقال محموله ها می‌شود و برخی کشورها نیز به مسیرهای آبی دسترسی ندارند، می‌تواند کمی دشوار یا غیرممکن باشد؛ اما با این حال، حمل بار دریایی از محبوب‌ترین روش‌های حمل کالا و کانتینر در میان سایر روش‌ها به شمار می‌رود. مقدار زیادی از تجارت‌های بین المللی به حمل دریایی وابسته است و حمل کانتینر از چین و حمل بار دریایی از دبی، از رایج‌ترین روش‌های واردات کالا به داخل کشور ما است؛ به همین منظور شما می‌توانید حمل کانتینر خود از چین و دبی را به گروه تجاری ققنوس واگذار کنید و در بهترین شرایط و با هزینه‌ای مناسب محموله را تحویل بگیرید.

مقایسه حمل دریایی با حمل هوایی (مزایا و معایب)

توسعه حمل و نقل هوایی و حمل و نقل دریایی سبب شد تا امکان جابجایی انواع محموله‌ها تقریبا از تمام نقاط زمان امکان پذیر باشد؛ اما همیشه انتخاب یکی از این روش‌ها کار دشواری بوده و بهتر است با توجه به شرایط و بررسی سرمایه موجود یکی از آنها انتخاب شود. به طور معمول حمل بار دریایی نسبت به حمل هوایی، شیوه‌ای کم هزینه‌تر و سازگاتر با محیط زیست است؛ اما معایبی همچون غیرقابل پیش بینی بودن و زمان‌بر بودن را نیز با خود به همراه دارد. در ادامه مقایسه‌ای از مزایا و معایب حمل دریایی با هوایی را برای راهنمایی بیشتر شما انجام می‌دهیم و شما وارد کنندگان عزیز می‌توانید واردات کالای خود به هر یک از روش‌های موجود را به گروه تجاری ققنوس جهت حمل و تحویل کالا به بهترین شکل بسپارید.

به طور کلی طبق آمارهای جهانی، هزینه حمل هوایی کالا حدود ۱۲ تا ۱۶ برابر گران‌تر از حمل دریایی می‌باشد؛ البته حمل و نقل دریایی همواره به دلیل کم بودن هزینه‌ها انتخاب مناسبی نیست. این شیوه حمل در اغلب مواقع ارزان‌تر از حمل و نقل هوایی خواهد بود؛ اما از آنجا که به مدت زمان بیشتری برای انتقال و جابجایی محموله‌ها نیاز دارد، می‌تواند سبب فاسد شدن برخی محصولات شود. این مورد را هم در نظر بگیرید که در برخی شرایط و با توجه به حجم کالای شما، امکان انتقال بسیار سریع‌تر محموله با هزینه‌ای کمتر هم وجود دارد و حمل و نقل هوایی می‌تواند جابجایی کالا با سرعت بیشتر و امنیت بالا را برای محموله‌های سبک‌تر فراهم کند. توجه داشته باشید هزینه، امنیت یا زمان تنها ویژگی‌هایی نیستند که برای انتقال و حمل بار باید مورد بررسی قرار دهید؛ بلکه عوامل مهمی نظیر خطرات، سرعت و فوریت کار، عوامل محیطی و تعهدات قراردادی نیز در انتخاب یکی از روش‌های حمل دریایی یا حمل هوایی بسیار موثرند.

مقایسه حمل دریایی با حمل ریلی (مزایا و معایب)

اگر جابجایی کالا از نقطه‌ای به نقطه دیگر توسط قطار صورت بگیرد، به این شیوه حمل و نقل ریلی گفته می‌شود. حمل و نقل ریلی نسبت به حمل دریایی برتری‌ها و محدودیت‌هایی دارد؛ اما هر یک از این روش‌ها با توجه به شرایط محموله یا محیطی می‌توانند مناسب باشند. به طور کلی حمل ریلی از سازگارترین روش‌های جابجایی با محیط زیست است و از آنجا که سوخت فسیلی کمتری مصرف می‌کند، آلودگی کمتری نیز تولید می‌کند. ایمنی بالا، هزینه کمتر از حمل دریایی، مناسب بودن برای مسافت‌های طولانی، وابستگی کمتر به شرایط آب و هوایی، ظرفیت بالا و مناسب برای کالاهای حجیم و سنگین، از دیگر مزایای این روش هستند؛ اما از معایب حمل ریلی می‌توان به قابل دسترس نبودن در همه نقاط و تنوع محدود وسایل نقلیه اشاره کرد که می‌تواند به همین دلایل انتخاب بسیاری از واردکنندگان و تجار نباشد.

چه زمانی باید از حمل دریایی استفاده کنید ؟

حمل دریایی کالا از گذشته تاکنون یکی از رایج‌ترین شیوه‌های نقل و انتقال محمولات بوده است و به وسیله کشتی‌های بزرگ، قایق‌ها و سایر شناورهای آبی صورت می‌گیرد. در برخی شرایط انتخاب این روش جابجایی کالا، بهترین گزینهاست و می‌تواند بسیار مقرون به صرفه‌تر و حتی ایمن‌تر باشد. همچنین حجم و وزن بسیار بالای برخی کالاها اجازه انتقال با هر روشی را نمی‌دهد. به عنوان مثال مواد نفتی، شیمیایی و غیره با حجم زیاد را نمی‌توان به راحتی حمل کرد؛ به همین دلیل در چنین شرایطی حمل بار دریایی بهترین و مناسبترین گزینه است.

علاوه بر این اگر به دنبال انتقال کالا در امنیت کامل و با هزینه‌ای کمتر نسبت به حمل و نقل هوایی هستید و وقت کافی هم در دسترس دارید، می‌توانید از حمل دریایی کالا جهت کاهش هزینه‌ها استفاده کنید. همچنین از آنجا که وضعیت جوی همچون بارندگی شدید و برف تاثیر زیادی بر حمل و نقل زمینی و ریلی دارد و حتی ممکن است آنها را مختل کند، سیستم حمل و نقل دریایی می‌تواند کمک بسیاری به شما کند؛ بنابراین با توجه به شرایط مالی، شرایط کالا و وضعیت جغرافیایی می‌توانید حمل بار دریایی و حمل کانتینر را در اولویت خود قرار دهید.

روش حمل دریایی مستقیم چیست ؟

حمل و نقل دریایی از دبی و چین همواره به دلیل موقعیت جغرافیایی بنادر ایران و دسترسی به آب‌های آزاد مانند دریای عمان و خلیج فارس از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در سیستم حمل بار دریایی، نوع کالا و مسافت مسیر تاثیر بسزایی بر شیوه جابجایی کالا دارد و همین امر سبب ایجاد روش‌های مختلف نقل و انتقال محمولات به صورت دریایی و از مسیرهای آبی شده است. حمل دریایی کالا انواع گوناگونی دارد که به طور کلی به دو دسته روش مستقیم و روش غیرمستقیم تقسیم بندی می‌شوند.

حمل و انتقال بار دریایی به شیوه مستقیم به صورت بارگیری کالا از بندر مبدا و انتقال به بندر مقصد بدون توقف در مسیر و تغییر کشتی انجام می‌گیرد. از آنجا که در این روش جابجایی بار بدون هیچ گونه توقفی و بدون تغییر کشتی در بین مسیر حرکت صورت می‌گیرد و کشتی تنها مسیر مبدا تا مقصد را طی می‌کند، هزینه بسیار کمتری نیز نسبت به شیوه غیرمستقیم حمل و نقل دریایی دارد. علاوه بر این، به دلیل عدم توقف و بارگیری مجدد در طول مسیر، کالا با سرعت بیشتری به مقصد منتقل می‌شود و زمان اضافی هم تلف نمی‌شود.

روش حمل دریایی به شیوه کراس استافینگ (Cross Stuffing) چیست ؟

کراس استافینگ از انواع روش‌های غیرمستقیم حمل بار دریایی به شمار می‌رود که در صورت عدم امکان ارسال کالا به شکل مستقیم از بندر مبدا به بندر مقصد مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر امکان تخلیه بار در بندر مقصد به شیوه مستقیم وجود نداشته باشد، در چنین شرایطی ابتدا محموله از بندر مبدا به یک بندر واسط منتقل می‌شود تا در آنجا تمام محمولات تخلیه و توسط کشتی دیگری (معمولا کشتی‌های کوچک) بارگیری و در نهایت به بندر مقصد منتقل شوند .در واقع روش کراس استافینگ برای کشورهایی همچون ایران که تحت تحریم های بین المللی هستند، بسیار کاربردی است و به نوعی دور زدن تحریم‌ها محسوب می‌شود. علاوه بر این خوب است بدانید نوشتن بارنامه برای کشتی دوم هم در این روش ممکن است.

روش حمل دریایی به شیوه ترکیبی چیست ؟

در روش مستقیم حمل دریایی جابجایی کالا به صورت مستقیم از بندر مبدا به مقصد صورت می‌گیرد؛ اما همواره این راه موثر نیست. به همین دلیل روش‌های غیرمستقیم مختلفی جهت انتقال کالاهای مختلف وضع شده‌اند. حمل و نقل به روش ترکیبی یا چند وجهی یکی از این شیوه‌‌هاست و در شرایطی که امکان نقل و ترانزیت کالا از بندر مبدا به بندر مقصد توسط یک وسیله حمل کننده امکان پذیر نباشد مورد استفاده قرار می‌گیرد. در چنین شرایطی می‌توان از جابجایی یکپارچه کالا از مسیرهای هوایی، دریایی، زمینی یا ریلی توسط وسایل نقلیه مربوطه نظیر هواپیما، کشتی، قطار یا کامیون استفاده کرد. از مزایای این روش می‌توان به کاهش هزینه حمل دریایی و افزایش ایمنی کالا اشاره کرد. همچنین در این نوع حمل و نقل امکان عقد قرارداد با یک شرکت فورواردر توسط صاحب کالا وجود دارد و چنین قراردادی می‌تواند سبب کاهش مسئولیت‌های صاحب کالا شود.

آشنایی با سرویس حمل به صورت FCL

اصطلاح FCL که مخفف FULL CONTAINER LOAD می‌باشد، به معنای حمل کامل کانتینر است و اگر فرستنده بار به اندازه یک کانتینر کامل بار قابل حمل داشته باشد، از این شیوه حمل و نقل دریایی می‌توان استفاده کرد. در چنین شرایطی می‌توانید یک کانتینر مناسب از خط کشتیرانی گرفته و کالای خود را در آن قرار دهید و محموله را برای جابجایی به شرکت کشتیرانی واگذار کنید. البته می‌توان از شیوه FCL حتی زمانی که کانتینر کامل پر نشده است استفاده کرد؛ اما این حالت مستلزم بار تنها یک فرستنده است. بنابراین FCL به معنای این است که فرستنده ظرفیت کامل حمل کانتینر از چین به ایران را پر می‌کند و امکان استفاده از ظرفیت کامل کانتینر را برای حمل و جابجایی دریایی کالا فراهم می‌کند.

مقایسه سرویس LCL با FCL (مزایا و معایب)

برای حمل و نقل دریایی کالای مورد نظر خود از دو شیوه یک کانتینر کامل (FCL) و بخشی از یک کانتینر (LCL) بهره ببرید و بنا به شرایط و انتخاب خودتان تمام کانتینر یا تنها بخش مورد نیاز از آن را کرایه کنید. حمل بار دریایی با استفاده از هر یک این روش‌ها، مزایا و محدودیت‌های خاص خود را دارند و می‌توانید با در نظر گرفتن تمام شرایط و محدودیت‌ها و با اطلاعات بیشتر یکی از بهترین موارد را انتخاب کنید. از آنجا که حمل کانتینر به این دو صورت با استفاده‌های مختلفی از ظرفیت کانتینر انجام می‌گیرند، در ادامه مزایا و معایب هر دو شیوه را معرفی خواهیم کرد.

مزایای حمل به صورت LCL

  • مناسب برای حمل و نقل‌های کوچک
  • هزینه حمل دریایی مقرون به صرفه‌تر نسبت به FCL
  • تحویل آسان
  • انعطاف بالا

معایب حمل به صورت LCL

  • ایمنی کمتر و بیشتر بودن احتمال آسیب به کالا
  • نیاز به مدت زمان طولانی‌تر

مزایای حمل به شیوه FCL

  • کنترل کامل بر روی نحوه بسته بندی کالای مورد نظر
  • (معمولا) کمتر بودن هزینه حمل و نقل در کشور خودتان
  • امنیت بیشتر
  • سرعت بیشتر نسبت به LCL

معایب حمل به شیوه FCL

  • نیاز به سرمایه زیاد برای پر کردن تمام کانتینر
  • گزینه‌های محدود جهت تحویل گرفتن کالا
  • فشردگی تخلیه محموله باری

تاریخچه حمل دریایی

حمل و نقل دریایی از چندین هزار سال پیش رواج داشته و توانسته تاکنون یکی از محبوب‌ترین شیوه‌های نقل و انتقال انواع کالاهای سنگین باشد. در گذشته حمل دریایی با استفاده از قایق صورت می‌گرفته و جابجایی مسافر از شش هزار سال پیش از میلاد نیز رایج بوده است. روش‌های ابتدایی حمل و نقل دریایی نخستین بار توسط سرزمین‌هایی همچون گرجی‌ها ، وایکینگ‌ها ، مصر باستان ، فینیقی‌ها و یونانی‌ها انجام می‌گرفت و معمولا از این روش برای تجارت خود استفاده می‌کردند. خوب است بدانید طی قرن‌های متمادی کشتیرانی جهت اهداف تجاری پیشرفت خاصی نداشت و امکانات محدود حمل و نقل با استفاده از زغال سنگ و موتورهای کم قدرت، قابلیت عبور از رودخانه‌ها و دریاهای بزرگ را نداشتند؛ اما با گذشت زمان و کشف آهن و فولاد، شناورهای فولادی و کشتی‌های بخار جایگزین بلم‌های چوبی شدند و حمل و نقل دریایی توسعه چشمگیری پیدا کرد تا اینکه امروزه به یکی از اصلی‌ترین شیوه ‌ای حمل و انتقال کالا از اقصی نقاط جهان تبدیل شده است.

مقایسه حمل دریایی با حمل زمینی (مزایا و معایب)

یکی از قدیمی‌ترین شیوه‌های حمل و انتقال انواع کالاها، حمل و نقل زمینی بار است. همانطور که مشخص است، در این روش امکان حمل بار از طریق مسیرهای زمینی و به وسیله کامیون، وانت، کامیونت و قطارهای باربری فراهم است. علی رغم پیشرفت تکنولوژی و گستردگی شیوه‌های جابجایی کالا، هنوز حمل زمینی از رایج‌ترین شیوه های حمل و نقل است؛ اما نسبت به دیگر روش‌ها به ویژه حمل دریایی دارای محدودیت‌ها و مزایایی است. موارد زیر برخی از مزایا و معایب حمل و نقل زمینی کالا نسبت به حمل بار و کانتینر دریایی هستند:

مزایای حمل زمینی کالا

  • سرعت انتقال بیشتر کالا
  • تنوع بیشتر وسایل حمل و نقل
  • امکان دسترسی بهتر به نقاط عرضه و تقاضا
  • انعطاف پذیری بیشتر زمان و مسیرهای حمل
  • نیاز به هزینه سرمایه گذاری اولیه کمتر
  • مناسب برای نقل و انتقالات در مسافت‌های کوتاه

معایب حمل و نقل زمینی

  • نیاز به احداث شبکه خطوط فیزیکی
  • ظرفیت جابجایی محدود
  • ایجاد آلودگی محیط زیستی
  • مصرف زیاد سوخت
  • ایمنی حمل پایین‌تر نسبت به حمل بار دریایی

مقایسه حمل دریایی با پست اکسپرس (مزایا و معایب)

ابتدا برای آشنایی بیشتر شما با پست اکسپرس باید بگوییم که با این شیوه حمل، بسته مور نظر در کمترین زمان و در امنیت کامل (بدون هیچ آسیبی) به دست تحویل گیرنده خواهد رسید. برای بسیاری از افرادی که ارتباطات خود را از طریق ارسال و انتقال نامه و بسته دنبال می‌کنند، پست اکسپرس طرفداران زیادی دارد؛ اما همانطور که می‌دانید هر شیوه حمل و نقلی مزایا و معایب خاصی را با خود به همراه دارد و با توجه به شرایط‌های مختلف می‌تواند انتخاب درست یا اشتباهی باشد.

از مزایای این شیوه حمل و نقل نسبت به حمل دریایی از چین و دبی می‌توان به سریع السیر بودن، بسته بندی طبق استانداردها و امنیت بسیار بالا با محافظ‌های ویژه اشاره کرد؛ اما متاسفانه در این روش حمل و انتقال کالا زمان ارسال و تحویل کالا کاملا مشخص نیست و ممکن است محموله گاهی زودتر یا دیرتر از موعد مقرر به دست شما برسد. البته جای هیچ گونه نگرانی نیست و شما می‌توانید با انتخاب پست اکسپرس (پست سریع بین المللی) با کمترین هزینه و بیشترین سرعت، تمام مراحل پیکاپ کالا از فروشنده در چین، ارسال به ایران و ترخیص کالا از گمرک فرودگاه امام را به گروه تجاری ققنوس بسپارید.

ویژگی‌ های اصلی حمل دریایی

به طور کلی وقتی صحبت از حمل دریایی کالا می‌شود، اکثر افراد کشتی‌های غول پیکر باربری را جهت حمل و جابجایی کالا تصور می‌کنند. طبیعتا کالاهایی که به این شیوه انتقال می‌یابند، حجم و وزن بسیار بالایی دارند؛ اما عوامل و ویژگی‌های اصلی دیگری هم هستند که حمل کالا و کانتینر به شیوه دریایی را به انتخاب اول بسیاری از افراد فعال در زمینه واردات و صارات کالا تبدیل کرده‌اند. در نظر داشه باشید که شرایط جغرافیایی کشور مربوطه و نوع کالا در تعیین شیوه حمل و نقل تاثیر بسزایی دارند؛ اما به طور کلی ویژگی‌های حمل بار دریایی عبارتند از:

  • هزینه مقرون به صرفه حمل دریایی: هزینه تعمیرات و نگهداری از کشتی‌ها در مقایسه با خرج و مخارج حمل و نقل ریلی و زمینی بسیار کمتر است. علاوه بر این هزینه کانال‌های ویژه این شیوه انتقال کالا نیز کمتر است و تمام این موارد سبب می‌شوند تا هزینه حمل دریایی در مقایسه با سایر روش‌ها کاهش یابد.
  • نقل و انتقال کالاهای بزرگ: کالاهای حجیم و محمولاتی که وزن بسیار بالایی دارند، می‌توانند با امنیت بالا و بدون هیچ آسیبی منتقل شوند؛ بنابراین شما می‌توانید کالاهای بسیار بزرگ را جابجا و هزینه بسیار کمتری پرداخت کنید.
  • ثبات نرخ کرایه: یکی دیگر از ویژگی‌های اصلی حمل دریایی ثابت بودن نرخ کرایه نقل و انتقالات و تغییرات کمتر هزینه حمل می‌باشد.

روش حمل دریایی غیر مستقیم چیست ؟

تنوع بالای کالا و مسیرهای مختلف سبب ایجاد روش‌های متفاوت حمل و نقل دریایی کالا شده‌اند. همانطور که اشاره کردیم، به طور کلی به دو روش تقسیم بندی می‌شوند که شیوه مستقیم و غیرمستقیم از انواع آن هستند. اگر امکان جابجایی کالا از بندر مبدا به بندر مقصد وجود نداشته باشد، انتقال دریایی کالا به صورت غیرمستقیم انجام می‌گیرد. این شیوه از حمل بار دریایی انواع مختلفی دارد که از مهمترین انواع آنها می‌توان به کراس استافینگ، ترانسشیپ و روش ترکیبی اشاره کرد. هر یک از این روش‌ها شرایط و مزایای خاص خود را دارند که با توجه به عوامل بسیاری می‌توانند برای نقل و انتقال محمولات به وسیله کشتی‌ها مورد استفاده قرار بگیرند.

روش حمل دریایی به شیوه ترانس شیپمنت (Transshipment) چیست ؟

همانطور که اشاره کردیم در شرایطی که امکان حمل دریایی کالا به شیوه مستقیم از بندر مبدا تا مقصد وجود نداشته باشد، معمولا از روش کراس استافینگ برای رفع این مشکل استفاده می‌شود؛ اما با توجه به شرایط اگر پهلوگیری کشتی ممکن نباشد می‌توان از شیوه جابجایی دیگری که از طریق یک بندرگاه واسطه صورت می‌گیرد، استفاده کرد. به این فرایند، حمل دریایی به روش ترانس شیپمنت گفته می‌شود و در طول این سیستم کشتی مورد نظر در یک بندر واسطه پهلو می‌گیرد و محمولات خود را در یک کشتی جدید بارگیری می‌کند تا به به بندر کشور مقصد برسد. به بیان ساده‌تر محموله را از بدا به یک بندر میانی منتقل می‌کنند و پس از آن بار به کشتی یا هواپیمایی دیگر وارد می‌شود تا به سمت مقصد مورد نظر حرکت کند.

آشنایی با سرویس حمل به صورت LCL

براساس حجم بار برای جابجایی و انتقال کالا به شیوه حمل بار دریایی از چین به ایران، می‌توان از یکی از دو روش FC و LCL استفاده کرد. LCL به نوعی واردات جزئی محسوب می‌شود و از آنجا که به مخفف Less Than Container Load می‌باشد، به معنای کمتر از بار یک کانتینر و برخلاف شیوه FCL است. در واقع در این حالت محموله شما در یک کانتینر مشترک با دیگر محمولات قرار می‌گیرد و بسیار مقرون به صرفه‌تر از FCL نیز می‌باشد. اگر قصد حمل کانتینر از چین به ایران به این صورت را دارید، دیگر نیاز به پر کردن کل ظرفیت کانتینر و خرید کالاهای بیشتر نخواهید داشت و می‌توانید با سرمایه کمتر، تنها بخشی از کانتینر که نیاز دارید را کرایه کنید. علاوه بر این شما می‌توانید برای حمل کانتینر خود از چین، از سرویس حمل بار دریایی گروه تجاری ققنوس به صورت LCL استفاده و محموله خود را به بهترین شکل تحویل بگیرید.

برای حمل از چه کشورهایی حمل دریایی کالا مناسب است ؟

ایران از جمله کشورهایی که به دلیل موقعیت جغرافیایی بسیار عالی، از مزایای ترانزیتی خوبی هم برخوردار است و می‌تواند با گسترش ارتباطات و شبکه حمل و نقل، به افزایش درآمدهای ارزی و ارتقای موقعیت استراتژیک خود در منطقه نیز به خوبی استفاده کند. وجود خلیج فارس در جنوب کشور و ارتباط با کشورهای عمده تولید کننده نفت دنیا و دریای خزر در شما ایران و پل ارتباطی عالی با کشورهایی همچون روسیه، قزاقستان، آذربایجان و ترکمنستان، می‌تواند نقش ویژه‌ای را در توسعه تجارت ایفا کند.

علاوه براین، موقعیت ترانزیتی و راهبردی مناسب کشور توانسته فرصت‌های زیادی را برای پیشرفت سیستم حمل و نقل دریایی کالا ایجاد کند و ارتباط با بسیاری از کشورها را فراهم کرده است. مسیرهای ترانزیتی شمال و جنوب، دسترسی به کشورهایی مثل روسیه، اروپای شرقی و مرکزی، آسیای میانه، قفقاز و آسیای جنوبی را ایجاد کرده‌اند و توانسته‌اند با ساخت بنادر دریایی مناسب و فعال در جنوب و شمال کشور، امکان جابجایی و حمل بار دریایی به چنین کشورهایی را فراهم کنند. همچنین شما می‌توانید به راحتی و بدون هیچ گونه نگرانی، حمل دریایی کالاهای وارداتی خود از چین و دبی را به گروه تجاری ققنوس بسپارید و با کمترین هزینه و به بهترین شکل، محموله خود را در داخل کشور تحویل بگیرید.

هزینه حمل دریایی از بنادر چین به ایران (به روز رسانی ۱۴۰۲)

همانطور که می‌دانید، حمل و نقل دریایی کالا بهترین و مقرون به صرفه‌ترین شیوه جابجایی برای کالاهای حجیم و سنگین است. چین از جمله کشورهایی است که به ایران دارای سرویس حمل دریایی می‌باشد و امروزه به دلیل گسترش ارتباطات، نیاز به انتقال کالا از این بنادر به بنادر فعال ایران نیز افزایش یافته است. جدول زیر هزینه تقریبی حمل دریایی (بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ دلار) و اسامی بنادر چین که به بنادر ایران (بندرعباس، بندر خرمشهر، بندر امام خمینی و بندر بوشهر) خدمات حمل دریایی ارائه می‌دهند را به خوبی معرفی می‌کند:

از / به بندر امام خمینی بندرعباس بندر بوشهر بندر خرمشهر
بندر شانگهای ۱۵۰۰ دلار ۱۷۵۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۸۵۰ دلار
بندر شنژن ۱۶۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۵۲۵ دلار ۲۰۰۰ دلار
بندر نینگبو ۱۵۵۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۸۵۰ دلار ۱۹۰۰ دلار
بندر گوانگجو ۱۷۰۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
بندر کینگدایو ۱۵۰۰ دلار ۱۶۵۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۲۰۰۰ دلار
بندر تیانجین ۱۸۰۰ دلار ۱۷۵۰ دلار ۱۶۲۵ دلار ۱۹۰۰ دلار
بندر شیامن ۱۶۵۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۹۵۰ دلار
بندر دالیان ۱۷۰۰ دلار ۱۷۵۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
بندر لیان یونگانگ ۱۵۲۵ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۸۵۰ دلار ۱۹۰۰ دلار
بندر سوژو ۱۷۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۲۰۰ دلار

مدت زمان حمل بار دریایی از چین به ایران ( به روز رسانی ۱۴۰۲ )

اگر کالای وارداتی شما دارای ابعاد و حجم بالایی است یا به دنبال ارزانترین روش حمل کالا می‌باشید، حمل و نقل دریایی کالا می‌تواند بهترین گزینه باشد. خدمات حمل دریایی گروه تجاری ققنوس بدون واسطه و با بهترین شرایط به تجار و واردکنندگان ایرانی ارائه می‌شود و شما می‌توانید محموله خود از بنادر چین را با قیمتی مناسب، در حداقل ۱۵ و حداکثر ۲۰ روز در ایران تحویل بگیرید. مدت زمان حمل بار دریایی از بنادر چین به ایران از زمان حرکت کشتی بارگیری شده تا رسیدن به مقصد محاسبه می‌شود و معمولا به طور میانگین حدود ۱۵ تا ۲۰ روز طول می‌کشد. جدول زیر نیز مدت زمان تخمینی حمل بار دریایی از بنادر اصلی چین به بنادر ایران را به خوبی نشان می‌دهد:

از / به بندر امام خمینی بندرعباس بندر بوشهر بندر خرمشهر
بندر شانگهای ۱۵ روز ۱۷ روز ۱۶ روز ۱۵ روز
بندر شنژن ۱۶ روز ۱۷ روز ۱۸ روز ۱۹ روز
بندر نینگبو ۲۰ روز ۱۹ روز ۱۸ روز ۱۷ روز
بندر گوانگجو ۱۵ روز ۱۷ روز ۱۹ روز ۱۵ روز
بندر کینگدایو ۱۷ روز ۱۸ روز ۱۹ روز ۲۰ روز
بندر تیانجین ۱۸ روز ۱۹ روز ۱۵ روز ۱۷ روز
بندر شیامن ۱۶ روز ۱۶ روز ۱۶ روز ۱۶ روز
بندر دالیان ۱۵ روز ۱۷ روز ۱۸ روز ۱۹ روز
بندر لیان یونگانگ ۱۶ روز ۱۵ روز ۱۸ روز ۱۷ روز
بندر سوژو ۱۷ روز ۱۸ روز ۱۶ روز ۱۵ روز

هزینه حمل دریایی از بنادر امارات متحده عربی به ایران (به روز رسانی ۱۴۰۲)

پل‌های ارتباطی زیاد و دسترسی به بنادر امارات متحده عربی از طریق خلیج فارس، امارات را به یکی از اصلی‌ترین کشورها جهت واردات و صادرات کالا به ایران تبدیل کرده است و حمل و نقل دریایی از این کشور نیز بسیار حائز اهمیت است. لیست زیر اسامی بنادر اصلی امارات و هزینه تقریبی حمل دریایی به ایران را به طور کامل نشان می‌دهد

از / به بندر امام خمینی بندرعباس بندر بوشهر بندر خرمشهر
بندر ابو البخوش ۱۶۰۰ دلار ۱۵۵۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
دبی ۱۵۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۶۵۰ دلار ۱۹۰۰ دلار
مینا زائد ۱۵۰۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۲۰۰۰ دلار
ترمینال فاتح ۱۷۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
فرودگاه رشید ۱۶۵۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۶۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار
فرودگاه احمد بن الرشید ۱۵۰۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
شارجه ۱۷۲۵ ۱۶۰۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۶۰۰ دلار
بندر عجمان ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار
بندر الحمریه ۱۵۰۰ دلار ۱۶۵۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۱۹۰۰ دلار
بندر راشد ۱۶۰۰ دلار ۱۵۰۰ دلار ۱۶۵۰ دلار ۱۷۰۰ دلار
فجیره ۱۷۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۷۰۰ دلار ۲۰۰۰ دلار
راس الخیمه ۱۵۰۰ دلار ۱۵۵۰ دلار ۱۸۰۰ دلار ۱۸۰۰ دلار

مدت زمان حمل بار دریایی از امارات متحده عربی به ایران ( به روز رسانی ۱۴۰۲ )

بسیاری از تجار و بازرگانان ترجیح می‌دهند واردات کالاهای خود با حجم و اندازه زیاد را از طریق بنادر امارات متحده عربی به ویژه دبی به ایران انجام دهند؛ به همین دلیل حمل بار دریایی از دبی و سایر بنادر اصلی امارات به ایران نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و بهتر است جابجایی کالای خود را به بهترین شرکت‌های فعال در این زمینه بسپارید. گروه تجاری ققنوس با ارائه خدمات حمل دریایی از تمام بنادر امارات، در طول مسیر حمل و ورود محموله به کشور در کنار وارد کنندگان و تجار ایرانی جهت تحویل سریع و به موقع کالا خواهند بود. همچنین مدت زمان تقریبی حمل دریایی از امارات به بنادر ایران حدود ۳ تا ۷ روز می‌باشد و جدول زیر شما را بیشتر راهنمایی خواهد کرد:

از / به بندر امام خمینی بندرعباس بندر بوشهر بندر خرمشهر
بندر ابو البخوش ۳ روز ۴ روز ۵ روز ۶ روز
دبی ۶ روز ۷ روز ۵ روز ۴ روز
مینا زائد ۴ روز ۳ روز ۵ روز ۶ روز
ترمینال فاتح ۳ روز ۵ روز ۶ روز ۷ روز
فرودگاه رشید ۶ روز ۴ روز ۳ روز ۵ روز
فرودگاه احمد بن الرشید ۳ روز ۴ روز ۳ روز ۴ روز
شارجه ۷ روز ۶ روز ۵ روز ۴ روز
بندر عجمان ۴ روز ۵ روز ۳ روز ۳ روز
بندر الحمریه ۳ روز ۵ روز ۶ روز ۶ روز
بندر راشد ۴ روز ۴ روز ۷ روز ۷ روز
فجیره ۶ روز ۳ روز ۴ روز ۵ روز
راس الخیمه ۳ روز ۳ روز ۵ روز ۴ روز

لیست ۱۰ بندر دریایی اصلی کشور

با توجه به موقعیت جغرافیایی مناسب ایران و دسترسی به آب‌های آزاد، بنادر کشور می‌توانند جهت ترانشیپ و ترانزیت کالاهای وارداتی بسیار موثرتر و راهبردی‌تر عمل کنند. بهره برداری درست از چنین موقعیت‌ها، فرصت‌ها و سرمایه گذاری‌های لازم می‌توانند تاثیر بسزایی در موقعیت ترانزیتی منحصر به فرد کشور داشته باشند و برقراری ارتباطات تجاری و حمل و نقلی به گسترش روابط کمک بسیاری خواهند کرد. علاوه بر این، در نظر گرفتن موقعیت و شرایط بنادر اصلی دریایی کشور و انتخاب درست با توجه به شرایط موجود برای افراد فعال در این حوزه ضروری است و به تسهیل تجارت و کاهش هزینه‌های حمل و نقل کمک زیادی می‌کند؛ به همین منظور پیشنهاد می‌کنیم لیست بنادر دریایی اصلی کشور را جهت آشنایی بیشتر با شرایط، موقعیت و امکانات آنها دنبال کنید:

بندر چابهار

بندر چابهار از بنادر واقع در ناحیه شمالی دریای عمان می‌باشد که به دلیل ارتباط و دسترسی به خلیج فارس، افغانستان و آسیای میانه می‌تواند جهت ترانشیپ و ترانزیت کالاهای وارداتی نقش بسیار ویژه‌ای را ایفا کند. موقعیت جغرافیایی مناسب این بندر امکان دسترسی به آب‌های آزاد و حمل و نقل بار دریایی با کشورهای محصور در خشکی  نظیر افغانستان، پاکستان، ترکمنستان، قرقیزستان، ازبکستان، قزاقستان و آسیای میانه را فراهم کرده است و با افزایش ساخت اسکله و ظرفیت بارگیری کشتی‌های اقیانوس پیما به تسهیل حمل دریایی کمک بسیاری کرده است. همچنین از قابلیت‌های بندر چابهار می‌توان به ترانزیت لجستیک کالاهایی همچون مواد نفتی، کانتینری، فله، آب رسانی به شناورها و نگهداری و کنترل محمولات اشاره کرد.

بندر امام خمینی (ره)

بندر امام خمینی (ره)، بزرگترین بندر فعال در کشور و یکی از بنادر اصلی دریایی استان خوزستان در آب‌های خلیج فارس می‌باشد. این بندر، بهترین بندر کشور برای ترانشیپ کالا به کشورهای حوزه خلیج فارس است و امکان تخلیه و بارگیری کشتی‌های کانتینری نسل چهارم و کشتی‌هایی با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن نیز در بندر امام خمینی وجود دارد. علاوه بر این، برخورداری از تجهیزات پیشرفته حمل و نقل بار دریایی و ارائه خدمات امن و مناسب به کشتی‌ها از دیگر مزایای این بندر می‌باشند.

  • فاصله تا تهران: ۱۰۰۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۱۸ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه: ۱۱۰۰ هکتار

بندر شهید رجایی بندرعباس

از مهمترین بنادر دریایی ایران که سالیانه حدود ۱۰۰ میلیون تن کالای تجاری و صنعتی را تخلیه و بارگیری می‌کند، می‌توان به مجتمع بندری شهید رجایی بندرعباس اشاره کرد. موقعیت جغرافیایی بسیار عالی، بهترین و مطمئن‌ترین راه ارتباطی با آسیای میانه، کنترل خوب ترافیک دریایی، برخورداری از ترمینال‌های کانتینری و عمومی و توانایی بالای تخلیه و بارگیری میلیون‌ها تن محموله وارداتی، صادراتی و ترانزیتی از جمله مزایایی هستند که این  بندر جهت تسهیل تجارت دریایی ارائه می‌دهد.

  • فاصله تا تهران: ۱۴۵۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۴۰ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه (هکتار): ۳۲۶۰ هکتار

بندر شهید باهنر بندرعباس

از دیگر بنادر قدیمی و فعال کشور در زمینه حمل و نقل دریایی کالا، بندر شهید باهنر بندرعباس با موقعیت جغرافیایی عالی و دسترسی سریع و راحت به آب‌های آزاد جهان به وسیله خلیج فارس می‌باشد. این بندر جایگاه سوم بنادر صادراتی کشور را به خود اختصاص داده است و در صادرات کالاهای غیرنفتی، حمل و انتقال کالا و مسافر داخلی و بین المللی نقش ویژه‌ای ایفا می‌کند. اتصال به راه‌های بین المللی جاده‌ای و داخلی و قرارگیری در کریدور شمال _ جنوب از دیگر مزایای بندر شهید باهنر جهت واردات و صادرات کالا می‌باشند.

  • فاصله تا تهران: ۱۵۰۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۱۷ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه (هکتار):۸ هکتار

بندر بوشهر

بندر بوشهر از ناحیه شمال، غرب و جنوب به آب‌های خلیج فارس دسترسی دارد و یکی دیگر از بنادر دریایی اصلی کشور به شمار می‌رود. این بندر، بزرگترین و مهمترین بندر دریایی استان بوشهر جهت حمل و جابجایی کالاهای تجاری است و توانایی پذیرش ۸ میلیون تن کالا در سال را داراست. علاوه بر این در زمینه‌های حمل دریایی کالاهای فله، عمومی، مواد نفتی و حمل کانتینر و نگهداری و پردازش کالا خدمات خوبی ارائه می‌دهد.

  • فاصله تا تهران: ۱۱۰۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۳ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه: ۵۴ هکتار

بندر لنگه

جهت حمل دریایی از دبی و امارات متحده عربی، بندر لنگه واقع در استان هرمزگان می‌تواند انتخاب مناسبی باشد. این بندر مسیر ترانزیتی نزدیکی با امارات متحده دارد و به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب، دارای بهترین پایانه لجستیکی جهت حمل بار دریایی جزایر تنب بزرگ و کوچک، ابوموسی و جزیره فارسی است. علاوه بر این، بندر لنگه کمترین فاصله با شهرهای دبی، ابوظبی و شارجه را داراست و سابقه‌ای طولانی در زمینه جابجایی کالا و مسافر از کشورهایی مثل قطر، کویت و بحرین را نیز دارد.

  • فاصله تا تهران: ۱۷۰۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۶ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه:۵ هکتار

بندر خرمشهر

بندر خرمشهر با مساحتی حدود ۲۳۰ هکتار، در شمال غربی خلیج فارس و محل تلاقی اروند رود و کارون قرار دارد. این بندر، دومین بندر کانتینری کشور و دارای فاصله آبی ۴۵ کیلومتری تا خلیج فارس می‌باشد. علاوه بر این، بندر خرمشهر از نزدیکترین بنادر به کشورهایی همچون عراق، کویت و آسیای میانه، دارای امکانات مدرن جهت تخلیه و بارگیری کانتینری، دارای اسکله اختصاصی برای پهلودهی کشتی‌ها، راه دسترسی راحت به خطوط ارتباطی بین المللی دریایی، هوایی، جاده‌ای و ریلی می‌باشد.

  • فاصله تا تهران: ۹۹۷ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۱۵ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه: ۲۳۰ هکتار

بندر دریایی آبادان

بندر آبادان تا خلیج فارس حدود ۵۳ کیلومتر فاصله دارد و جهت حمل و نقل دریایی کالا از کشورهای عراق و کویت به دلیل نزدیکی و موقعیت جغرافیایی خوب، مناسب می‌باشد. نزدیک بودن به بندر امام خمینی (ره) جهت ترانشیپ و ترانزیت کالا، نزدیکی به کشور عراق و کویت، برخورداری از پایانه مسافری دریایی و یک پست اسکله سوخت و انعطاف پذیری شناورها از ۶۰ تن تا دو هزار تن از جمله خصوصیات این بندر هستند که می‌توانند با توجه به شرایط جهت جابجایی و ارسال محمولات انتخاب مناسبی باشند.

  • فاصله تا تهران: ۱۰۰۰ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۵ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه:۵ هکتار

بندر انزلی

بندر انزلی از جمله اصلی‌ترین بنادر دریایی فعال ایران به دلیل قرارگیری در مسیر ترانزیتی کریدور شمال _ جنوب می‌باشد. این بندر دارای قوانین و مقررات مناطق آزاد تجاری و صنعتی است و شرایط مناسبی را نیز جهت جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی می‌تواند ایجاد کند. بندر انزلی از انبارهای چند منظوره، ترمینال‌های متنوع و تجهیزات تخلیه و بارگیری مدرنی برخوردار است و خدمات مختلفی را به مشتریان جهت حمل و نقل دریایی کالا از کشورهای روسیه، ترکمنستان و آذربایجان ارائه می‌دهد. علاوه بر این، نزدیکترین منطقه آزاد به تهران و سایر مراکز صنعتی و بازارهای مصرفی کشور محسوب می‌شود.

  • فاصله تا تهران: ۳۶۵ کیلومتر
  • فاصله تا فرودگاه: ۳۵ کیلومتر
  • مساحت بندر و پسکرانه: ۱۳۲ هکتار
انواع-کانتینر-ها-در-حمل-دریایی

انواع کانتینر ها در حمل دریایی

به محفظه‌های فلزی که در ابعاد و کاربردهای مختلف وجود دارند، کانتینر گفته می‌شود. از آنجا که امروزه حمل و نقل دریایی کالا یکی از رایج‌ترین و مناسبترین شیوه‌های جابجایی و ارسال کالاهای حجیم و سنگین به شمار می‌رود، استفاده از کانینرهای مناسب و مختلف نیز افزایش یافته است. کانینرهای دریایی سبب تسریع تخلیه و بارگیری می‌شوند و استفاده از کانتینرها امکان تحویل کالا از نقطه تولید به مصرف را فراهم می‌کند و به کاهش خسارات و آسیب‌ها کمک بسیاری می‌کند؛ بنابراین شناخت انواع کانتینرهای کاربردی در حمل بار دریایی، بخش مهمی از فرایند نقل و انتقالات دریایی به شمار می‌رود و در ادامه انواع کانتینرهای دریایی را معرفی خواهیم کرد:

کانتینر تخت یا تا شو (Flat Rack Containers)

این نوع کانتینر از ساده‌ترین انواع کانتینر دریایی محسوب می‌شود و به شکل یک صفحه تخت می‌باشد که از دو طرف دیواره‌هایی جهت تا شدن دارد. قابلیت تا شوندگی این نوع کانتینر مزایایی همچون کمتر اشغال کردن فضا به دلیل جمع شدن در زمانی که کانتینر حاوی بار نیست، به همراه دارد و از آن برای جابجایی و حمل محمولات حجیم و سنگین همانند خودروهای بزرگ، ماشین آلات سنگین، مصالح ساختمانی و.. استفاده می‌شود.

کانتینر مخصوص بارهای عمومی یا معمولی (GENERAL PURPOSE CONTAINERS)

از رایج‌ترین و پرکاربردترین انواع کانتینر حمل بار دریایی می‌توان به جنرال کانتینرها یا همان کانینرهای معمولی اشاره کرد. چنین کانتینرهایی جهت جابجایی بارهای معمولی و رایج مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی آنها را کانتینر خشک یا dry container نیز می‌نامند. کانتینر معمولی به صورتی ساخته شده که هیچ گونه از آلودگی‌های هوا به داخل آن نفوذ نکنند و کاملا ضد گرد و خاک است. علاوه بر این، بدنه، سقف و کف این نوع کانتینر دریایی فلزی و بسیار محکم است و محافظت از بار از ویژگی‌های برتر آنها می‌باشد.

کانتینر رو باز یا بدون سقف (Open top containers)

شکل ظاهری کانتینرهای بدون سقف تقریبا شبیه به اتاقک کامیون‌های باری است و از آنجا که بدون سقف هستند و فقط در یک سمت دارای در هستند، به نام کانتینرهای رو باز یا Open top containers شناخته می‌شوند. برخلاف اتاقک کامیون‌ها که معمولا از جنس چوب است، این نوع کانینرها کاملا فلزی و محکم می‌باشند و در صورت نیاز می‌توان یک کاور انعطاف پذیر مانند برزنت بر روی آنها کشید. از کانتینرهای بدون سقف جهت حمل و نقل دریایی کالاهایی با ارتفاع زیاد استفاده می‌شود و معمولا بار از بالا توسط یک جرثقیل در داخل کانتینر قرار داده می‌شود. همچنین خوب است است بدانید سایز چنین کانتینرهایی حدود ۲۰ و ۴۰ فوت است و حلقه‌هایی در بالا و پایین آنها برای کنترل محموله وجود دارد.

کانتینر ارتفاع بلند (High cube shipping containers)

کانتینرهای ارتفاع بلند یا High cube shipping containers از نظر شکل ظاهری و سایر مشخصات بسیار شبیه به کانتینرهای معمولی هستند؛ اما برخلاف کانتینرهای معمولی دارای ارتفاع بیشتری هستند. این نوع کانتینرها معمولا در سایزهای ۴۰ یا ۴۵ فوتی ساخته می‌شوند و ارتفاع آنها تقریبا ۱ یا نیم متر از کانتینرهای معمولی بیشتر است. همچنین از کانتینرهای مرتفع در مواقعی که به حمل بار دریایی بیشتری نیاز است، بهره می‌برند.کانتینرهای ارتفاع بلند یا High cube shipping containers از نظر شکل ظاهری و سایر مشخصات بسیار شبیه به کانتینرهای معمولی هستند؛ اما برخلاف کانتینرهای معمولی دارای ارتفاع بیشتری هستند. این نوع کانتینرها معمولا در سایزهای ۴۰ یا ۴۵ فوتی ساخته می‌شوند و ارتفاع آنها تقریبا ۱ یا نیم متر از کانتینرهای معمولی بیشتر است. همچنین از کانتینرهای مرتفع در مواقعی که به حمل بار دریایی بیشتری نیاز است، بهره می‌برند.

کانتینر دو در (Double door containers)

به کانتینر دو در به دلیل داشتن در خروجی از دو طرف جلو و عقب، کانتینر تونلی نیز گفته می‌شود. این خصوصیت کانتینترهای دو در باعث می‌شود تا برای تخلیه و بارگیری سریع مناسب باشند و به روند فرایند سرعت ببخشند. علاوه بر این در برایر گرد و خاک هم به صورت محافظ عمل می‌کنند و ضد گرد و خاک هستند.به کانتینر دو در به دلیل داشتن در خروجی از دو طرف جلو و عقب، کانتینر تونلی نیز گفته می‌شود. این خصوصیت کانتینترهای دو در باعث می‌شود تا برای تخلیه و بارگیری سریع مناسب باشند و به روند فرایند سرعت ببخشند. علاوه بر این در برایر گرد و خاک هم به صورت محافظ عمل می‌کنند و ضد گرد و خاک هستند.

کانتینر پهلو باز (OPEN SIDE CONTAINERS)

در کانتینرهای پهلو باز علاوه بر دری که در انتهای کانتینرهای معمولی وجود دارد، در یکی از قسمت‌های کناری کانتینر نیز در قرار گرفته است. چنین ویژگی با ایجاد فضای بیشتر در کانتینر سبب تسهیل فرایند بارگیری خواهد شد و بارهایی را که نمی‌توان به دلیل حجم زیاد وارد کانتینرهای معمولی کرد، در کانتینرهای بغل باز به راحتی قرار داد. سایز چنین کانتینرهایی هم معمولا به ۲۰ تا ۴۰ فوت می‌رسد.

کانتینر یخچال دار (refrigerated container)

دما در کانتینرهای یخچال دار کنترل می‌شود و این نوع کانتینرهای دریایی جهت حمل کالاهای تازه و فاسد شدنی منجد در مدت زمان و مسافت طولانی مناسب هستند. به کانتینرهای یخچالی، کانتینرهای reefer نیز اطلاق می‌شود و لازم است بدانید در آنها دمای محصولات قابل تغیر نیست و تنها کمک به حفظ دما می‌کنند. چنین کانتینرهایی به یک منبع انرژی متصل می‌شوند و به همین منظور باید بالای آنها جهت جریان هوا، خالی بماند. علاوه بر این، ارتفاع کالایی که قرار است با کانتینر یخچالی حمل شود به دیوارهای جانبی وابسته است.

کانتینر عایق دار (Insulate Container)

کانتینرهای عایق دار نیز همانند کانتینرهای یخچالی، دما را در محدوده مشخصی حفظ می‌کنند و به نام کانتینر ترمال یا thermal container هم شناخته می‌شوند. در این نوع کانتینرهای دریایی، تجهیزات گرمایشی و سرمایشی نظیر کمپرسورها وجود دارد و کمپرسورها در آنها دمای مورد نیاز را فراهم می‌کنند. علاوه بر این، کاملا عایق حرارتی هستند و برای حمل دریایی محصولاتی همچون داروها، فراورده‌های خونی و مواد شیمایی بسیار مناسب هستند.

چه مدارکی برای استعلام هزینه حمل دریایی ضروری است ؟

فرایند حمل و نقل دریایی کالا می‌تواند پیچیده و دشوار باشد و این پروسه در صورت نبود تجربه یا اطلاعات کافی می‌تواند دشوارتر هم باشد. از آنجا که حمل دریایی بهترین و مقرون به صرفه‌ترین شیوه جابجایی کالاهای سنگین و حجیم محسوب می‌شود، می‌تواند انتخاب بسیاری از تجار جهت واردات کالا باشد. استعلام هزینه حمل دریایی یکی از مهمترین بخش‌های این فرایند می‌باشد که درصورت عدم اطلاع کافی بسیار وقت گیر خواد بود؛ به همین دلیل لازم است چنین اموری را به بهترین شرکت‌های حمل و نقل دریایی بسپارید. جهت استعلام هزینه حمل بار دریایی لازم است مدارکی همچون نام دقیق محل بارگیری، مقصد بار، شیوه حمل بار (FCL یا LCL)، تعداد و ابعاد کانتینرها، حجم و وزن پالت‌ها و کد تعرفه را ارائه دهید تا به شما در برآورد و تخمین هزینه‌ها کمک کنیم.

نحوه ترخیص بار دریایی از گمرکات بندرعباس

اگر از خدمات حمل بار دریایی گروه تجاری ققنوس جهت انتقال کالا از چین به ایران استفاده میکنید، گمرک بندرعباس گزینه بسیار مناسبی جهت ترخیص کالاهای وارداتی میباشد. از آنجا که ترخیص کالا از گمرک از اهمیت بالایی برخوردار است و گمرکات بندرعباس همیشه مورد توجه بسیاری از تجار و وارد کنندگان ایرانی بوده اند، آشنایی با روند ترخیص بار دریایی از این گمرک برای جلوگیری از هر گونه تاخیر در تحویل کالا و بروز مشکلات جدی، پیشنهاد میشود.

برای ترخیص کالا از گمرک بندرعباس همانند هر گمرک دیگری در کشور، باید سلسله مراتب مشخصی را طبق دستورالعمل ها و قوانین گمرکی طی کنید تا بتوانید بار وارداتی خود را ترخیص و خارج نمایید. در ابتدا لازم است قبض انبار و ترخیصیه را از شرکت حمل و نقل بین المللی (ققنوس) دریافت کنید، در ادامه باید نسبت به ثبت اطلاعات در فرم اظهارنامه گمرکی اقدام نمایید و از اظهارنامه پرینت بگیرید. پس از ثبت اظهارنامه و تائید اطلاعات آن، شماره ای تحت عنوان شماره کوتاژ برای کالای وارداتی شما صادر خواهد شد و کالا در یکی از سه مسیر سبز، زرد یا قرمز گمرکی قرار میگیرد. با تعیین مسیر گمرکی، کالای وارداتی بررسی و ارزیابی میشود تا صحت اطلاعات ثبت شده با خود کالا تائید شوند. در باقی مراحل با اخذ مجوزهای لازم جهت ترخیص کالا از گمرک بندرعباس، بررسی اسناد و مدارک توسط کارشناس سرویس، پرداخت هزینه ها و مراجعه به انبارداری، میتوانید محموله را از گمرک تحویل بگیرید و خارج نمایید.

در صورتی که جهت واردات کالا از چین، نیاز به خدمات حمل بار دریایی و حتی ترخیص کالا از گمرکات جنوبی کشور داشتید، تیم متخصص گروه تجاری ققنوس آماده است تا با تسلط کامل بر به روزترین قوانین و مقررات داخلی و خارجی، محموله وارداتی را در سریع ترین زمان ممکن و با بهترین شرایط به دست شما برساند.

اطلاعات لازم جهت استعلام هزینه حمل بار دریایی از چین

به مدارکی که جهت استعلام قیمت حمل بار باید ارائه دهید، کمی قبل تر اشاره کردیم. کافی است با ارائه برخی اطلاعات مربوط به کالا به کارشناسان گروه تجاری ققنوس، از نرخ کرایه حمل کالا مطلع شوید. اطلاعات زیر را باید از فروشنده یا تامین کننده کالا دریافت کنید و در ادامه با ارائه آنها به شرکت حمل کننده، میتوانید هزینه های تقریبی را محاسبه کنید و برنامه ریزی مناسبی داشته باشید. این اطلاعات عبارتند از:

  • زمان تقریبی تحویل کالا: زمان تقریبی تحویل کالای شما برای رزرو کانتینر لازم است. در واقع با اطلاع از زمان لازم جهت بارگیری و حمل کالا از انبار تامین کننده تا بندر و اطلاع از زمان تحویل کالا، قیمت مناسب تری را ارائه دهیم.
  • آدرس دقیق فروشنده یا کارخانه: به این آدرس برای انتخاب بهترین و نزدیک ترین بندر جهت حمل بار دریایی از چین نیاز داریم.
  • مقصد نهایی تحویل کالا: بسته به این که مقصد حمل کالا کدام بندر در ایران است، هزینه های حمل بار میتواند کمی متفاوت باشد.
  • اینکوترمز خرید کالا در چین (fob، FCA یا EXW): یکی از مهمترین فاکتورها در تعیین نرخ حمل کالا، ترم خرید میباشد که مسئولیت ها و هزینه ها را میان فروشنده و خریدار تقسیم میکند.

چگونه هزینه های حمل بار دریایی را کاهش دهیم؟

در حال حاضر و با توجه به نوسانات شدید نرخ ارز، حمل دریایی بار از چین به ایران با هزینه ای مقرون به صرفه بسیار مهم است. از آنجا که میدانیم جهت واردات کالا از چین با مشکلات زیاد و چالش های متفاوتی دست و پنجه نرم خواهید کرد، برای این که بتوانید از افرایش هزینه های حمل بار جلوگیری کنید، در ادامه چند راهکار موثر را معرفی خواهیم کرد. توجه به این فاکتورها میتواند در کاهش هزینه حمل بار دریایی از چین بسیار موثر باشد، این فاکتورها عبارتند از:

انتخاب بندر مناسب به عنوان مبدا حمل کالا

انتخاب بندر مناسب به عنوان مبدا چه نقشی در کاهش هزینه ها دارد؟ یکی از مهمترین مواردی که میتواند به کاهش هزینه های پرداختی شما کمک کند، انتخاب بندر مناسب است که شامل حمل داخلی کالا و هزینه های بندری میشود. اگر بتوانید نزدیک ترین و بهترین بندر را نسبت به کارخانه تولید کننده مورد نظر در چین انتخاب کنید، تقریبا تا ۲۰ درصد میتوانید هزینه های حمل بار دریایی را کاهش دهید. البته در برخی شرایط مانند زمانی که قیمت پیشنهادی بهتری برای حمل از آن بندر وجود دارد، امکان ارسال کالا از بندر مورد نظر به ایران فراهم نیست یا زمان حرکت کشتی کوتاه تر است، انتخاب بندری با فاصله بیشتر ممکن است منطقی تر باشد.

انتخاب بندر مناسب به عنوان مقصد حمل کالا

علاوه بر این که انتخاب بندر مناسب در مبدا میتواند نقش مهمی در کاهش هزینه حمل بار دریایی از چین ایفا کند، انتخاب بندر مناسب در مقصد نیز مهم است. شما با انتخاب بهترین بندر در ایران میتوانید به طور چشمگیری در وقت و هزینه ها صرفه جویی کنید. به عنوان مثال، گمرک بندرعباس همیشه بهترین انتخاب جهت ترخیص بار دریایی از چین بوده است. تمامی کشتی های کانتینر بر اول وارد بندر شهید رجایی بندرعباس میشوند و بعد از آن، به سایر بنادر کشور ترانشیپ میشوند؛ از این رو، بهترین و مناسب ترین نرخ ها همیشه برای بندر شهید رجایی بندرعباس بوده است.

انتخاب بهترین شرکت حمل کننده بین المللی کالا

همانطور که حتما متوجه شده‌اید، انتخاب شرکت حمل و نقلی که هزینه های مناسبی ارائه میدهد، به طور چشمگیری در قیمت حمل کالا تاثیرگذار است. گروه تجاری ققنوس همواره تلاش کرده است تا با ارائه بهترین نرخ حمل بار دریایی، بالاترین کیفیت را به مشتریان خود عرضه کند. شما میتوانید از خدمات حمل دریایی LCL و FCL بهره مند شوید و محموله وارداتی خود را از یکی از بنادر چین به بنادر جنوبی ایران ارسال نمایید.

محاسبه هزینه های احتمالی دموراژ

یکی از هزینه هایی که معمولا خیلی ها به اندازه کافی به آن توجه نمیکنند، هزینه دموراژ یا همان هزینه دیرکرد کانتینر است. در صورتی که نتوانید کانتینرها را در موعد مشخص و پس از اتمام مهلت تعیین شده به شرکت حمل و نقل تحویل دهید، موظف به پرداخت هزینه دموراژ خواهید بود. با افزایش هزینه دموراژ و نرخ دلار، هزینه های حمل بار شما نیز به طور قابل توجهی افزایش خواهد یافت. اگر این هزینه ها را در کنار باقی هزینه ها در نظر داشته باشید، در انتخاب شرکت حمل کننده کالا هم به شما کمک بسیاری خواهد کرد.

چرا برای حمل دریایی نیاز به یک شرکت حمل و نقل دارید ؟

سالانه حجم بسیار زیادی از انواع محموله‌ها به صورت حمل دریایی توسط شرکت‌های حمل و نقل دریایی بین المللی جابجا می‌شوند. حمل بار دریایی بخشی تاثیرگذار در تجارت است و نقش مهمی را در توسعه تجارت بین المللی کشور ایفا می‌کند. از آنجا که پروسه حمل دریایی سخت و طاقت فرسا می‌باشد و لازم است به شکل درستی در ایران انجام شود، باید بهترین شرکت حمل و نقل نیز برای نقل و انتقال کالاها انتخاب شود. بهترین شرکت‌های حمل و نقل با ارائه خدمات، قیمت و شرایط مناسب، محموله شما را در کوتاه‌ترین زمان و مطمئن‌ترین شرایط به بنادر ایران منتقل می‌کنند.

شرایط ترانزیت بار دریایی

از جمله هزینه های دیگر که ممکن است در پروسه ی ترخیص نیازمند پرداخت ان باشد هزینه ی ترازیت یا انتقال کالا از یک گمرک به گمرک دیگر میباشد. ترانزیت داخلی معمولا زمانی صورت میگرد که شرایط ترخیص در گمرک مبدا ورود کالا امکان پذیر نباشد یا امکانات لازم جهت ترخیص در گمرک مبدا وجود ندارد. در این حالت صاحب کالا با همکاری یک شرکت ترانزیت کار اقدام به انتقال کالا به گمرک مورد نظر خود میکند.

مدارک مورد نیاز برای ترانزیت

  • در حال حاضر داشتن ثبت سفارش کالا برای ترانزیت الزامی است و جز آن مدارک زیر مورد نیاز میباشد :
  • گواهی مبدا
  • تصویر پروانه بهره برداری
  • اینویس
  • پکینگ لیست
  • واگذاری ترخیصیه به شرکت ترانزیت کار

چرا برای حمل دریایی از خدمات گروه تجاری ققنوس استفاده کنید ؟

موقعیت جغرافیایی بسیار مناسب ایران و دسترسی به مسیرهای آبی جهت ارتباط و واردات کالا از کشورهایی همچون چین، امارات متحده عربی، هنگ کنگ و کشورهای اروپایی سبب شده تا روش حمل و نقل دریایی به یکی از بهترین شیوه‌های نقل و انتقال کالاهای بزرگ و سنگین یا کالاهایی که امکان حمل به صورت هوایی برای آنها وجود ندارد، تبدیل شود. سرویس حمل دریایی گروه تجاری ققنوس با مناسبترین قیمت و بدون واسطه، به تجار و وارد کنندگان عزیز به دو صورت FCL و LCL خدمات ارائه می‌دهد و توانسته با ارائه سرویس‌های حمل دریایی به صورت اختصاصی از تمام بنادر چین و امارات، انتخاب بسیاری از افراد برای جابجایی و انتقال کالا باشد؛ بنابراین می‌توانید بدون هیچ نگرانی امور مربوط به حمل کالاهای خود را به گروه تجاری ققنوس بسپارید.

در مورد حمل بار دریایی سوال دارید؟

حمل و نقل انسان ها و یا کالا ها به طور کلی به سه روش زمینی، هوایی و دریایی انجام می شود. حمل و نقل به روش دریایی به این صورت است که کالا ها از طریق راه های آبی ( دریا ها و اقیانوس ها ) و به وسیله انواع کشتی ها، لنج ها و …. از کشوری به کشور دیگر جا به جا می شوند. روش حمل دریایی به دلیل در دسترس نبودن راه های آبی برای همه کشور ها روش دشواری به حساب می آید اما این روش برای کشور هایی که به مسیر های آبی دسترسی دارند بسیار مقرون به صرفه و پر استفاده می باشد. معمولا برای جابه جایی کالا هایی با تناژ بالا از روش حمل دریایی استفاد می شود.

حمل دریایی کالا و حمل هوایی کالا هر دو از رایج ترین روش های حمل و نقل کالا در تجارت برون مرزی به حساب می آیند اما تفاوت هایی با یکدیگر دارند. از جمله تفاوت های این دو روش حمل و نقل این گونه می توان گفت که در روش حمل هوایی: ۱- حمل کالا به سرعت اتفاق می افتد ۲- امنیت کالا ها حفظ می شود ۳- هزینه حمل و نقل بالا می باشد ۴- در این روش محدودیت وزن برای کالا ها وجود دارد. در روش حمل دریایی: ۱- محدودیتی برای وزن و حجم کالا وجود ندارد ۲- کالا ها با استفاده از کانتینر و بسته بندی مخصوص حمل می شوند ۳- سرعت حمل و نقل کالا به نسبت روش هوایی پایین است ۴- و ….

انتخاب روش حمل دریایی برای حمل و نقل بین المللی کالا ها یکی از روش های رایج حمل و نقل است که از قدیم الایام مورد استفاده تاجران قرار می گرفته است و اکنون نیز استقبال زیادی از این روش حمل و نقل می شود. استفاده از روش حمل دریایی مختص زمان هایی می باشد که تاجران برای دریافت کالا های خود عجله ای نداشته باشند، کالا ها فاسد شدنی نباشند، تناژ محموله بالا باشد و وزن زیادی داشته باشد، تاجران برای هزینه حمله و نقل با توجه به وزن محموله به دنبال روش مقرون به صرفه ای باشند، استفاده از دیگر روش های حمل و نقل در مبداء و مقصد به دلیل شرایط بد جوی غیر ممکن باشد و …. . این ها مواردی هستند که باعث روی آوردن تاجران به روش حمل دریایی می شود.

حمل دریایی کالا ها به دلیل دسترسی نداشتن بعضی کشور ها به راه های آبی و برعکس دسترسی داشتن دیگر کشور ها به این گونه راه ها به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام می شود. در روش مستقیم شیوه کار به این صورت است که کالا ها پس از بارگیری در کشتی در کشور مبداء مستقیما و بدون توقف در مسیر به سمت کشور مقصد حرکت می کند. هزینه ی حمل و نقل در روش مستقیم کم تر از روش غیر مستقیم می باشد. در روش غیر مستقیم شیوه کار به این صورت است که انتقال کالا از کشور مبداء به کشور مقصد به شیوه های مختلف مانند شیوه کراس استافینگ، ترانس شیپمنت و یا به روش ترکیبی انجام می شود. هر کدام از این سه روش مزیت های خاص خود را به دنبال دارد.

گاهی اوقات در استفاده از روش حمل دریایی برای جابه جایی کالا های تجاری مشکلاتی وجود دارد. یکی از این مشکلات نبود امکانات و اسکله در کشور مقصد برای تخلیه بار کشتی های بزرگ باربری می باشد. در این موارد کشتی های بزرگ و غول پیکر باربری از کشور مبداء به طرف یک کشور واسط حرکت می کنند و در این کشور واسطه کالا ها را به یک کشتی کوچک تر منتقل می کنند تا مشکل پهلو گیری کشتی در اسکله های کشور مقصد حل شود. این روش برای کشور هایی همچون ایران که در تحریم هستند روش مناسبی به شمار می آید و به نوعی با استفاده از این روش می توان تحریم ها را دور زد. در این روش کشتی دوم نیز نیاز به بارنامه دارد.

گاهی اوقات در استفاده از روش حمل دریایی برای حمل و نقل کالا های تجاری از کشور مبداء تا کشور مقصد مسائل و مشکلاتی وجود دارد که باعث می شود کشتی های باری نتوانند به صورت مستقیم در اسکله های کشور مقصد پهلو گرفته و به تخلیه بار خود بپردازند، در این موارد از شیوه های حمل دریایی غیر مستقیم استفاده می شود. یکی از روش هایی که در شیوه حمل دریایی غیر مستقیم مورد استفاده قرار می گیرد روش ترانس شیپمنت می باشد. در این روش کشتی های باربری پس از حرکت از کشور مبداء به سمت یک کشور واسطه می روند و بار خود را در آن کشور تخلیه می کنند، سپس با توجه به شرایط کشور مقصد کالا ها با استفاده از کشتی های کوچک و یا هواپیما به کشور مقصد منتقل می شوند.

روش حمل دریایی برای جا به جایی کالا ها از کشور مبداء تا کشور مقصد با توجه به مزیت هایی که استفاده از این روش برای تاجران به دنبال دارد بسیار پر طرفدار می باشد اما گاهی اوقات وجود مشکلاتی در کشور مقصد باعث می شود تاجران نتوانند به صورت مستقیم از کشور مبدائ تا کشور مقصد از روش حمل دریایی استفاده کنند. در این گونه موارد استفاده از روش های حمل دریایی غیر مستقیم به تاجران پیشنهاد می شود. یکی از این شیوه ها، شیوه ترکیبی می باشد. در این روش از جابه جایی کالا ها به صورت یکپارچه از مسیر هایی چون هوایی، دریایی، زمینی و یا ریلی استفاده می شود. استفاده از این روش برای تاجران مقرون به صرفه می باشد.

شیوه حمل و نقل دریایی کالا ها و این که کالا ها و محموله های تجاری چگونه و با استفاده از چه نوع کشتی باری حمل شود و از کشور مبداء به کشور مقصد منتقل شود بستگی به نوع و ماهیت و نوع بسته بندی کالا دارد. در روش حمل دریایی برای جا به جایی کالا هایی که بسته بندی نشده هستند و به صورت فله ای جا به جا می شوند از روش ارسال دریایی بالک استفاده می شود. در این روش بار های فله ای به دو دسته ی خشک ( جو، گندم، ذرت ) و مایع ( نفت، گازوئیل، بنزین ) تقسیم می شوند که حمل هر کدام کشتی مخصوص به خود را طلب می کند. برای این امر از کشتی های فله بر ( Bulk Carrier ) استفاده می کنند.

در حمل دریایی کالا ها و محموله های تجاری معمولا برای محافظت از کالا و حفظ امنیت آن ها از کانتینر استفاده می شود. در این گونه موارد چندین نوع سرویس مختلف وجود دارد که یکی از آن ها سرویس FCL می باشد که مخفف عبارت FULL CONTAINER LOAD به معنای حمل کامل کانتینر می باشد. استفاده از این سرویس این گونه است که تاجر در خواست کننده ی آن تمامی فضای کانتینر را با کالا های خود پر می کند. به عبارت دیگر با استفاده از این سرویس کانتینر به صورت اختصاصی در اختیار یک تاجر قرار می گیرد و حتما نیازی به پر کردن تمامی فضای کانتینر نیست.

جمع بندی

حمل دریایی کالا و کانتینر از اقصی نقاط دنیا به وسیله کشتی‌ها و از طریق مسیرهای آبی، از گذشته تا کنون یکی از شیوه‌های رایج جابجایی کالا بوده است. تنوع کشتی‌ها، مسیرهای آبی مختلف و روش‌های گوناگون حمل بار دریایی سبب شده‌اند تا این پروسه نیاز به دقت و توجه بسیاری داشته باشند؛ به همین دلیل لازم است جهت نقل و انتقال محمولات خود، از  بهترین و مطمئن‌ترین شرکت‌های حمل و نقل کمک بگیرید. گروه تجاری ققنوس با ارائه بهترین و مناسبرین خدمات حمل دریایی، در طول مسیر تجاری کنار شما خواهد بود و به بهترین شکل محموله را داخل کشور به دست شما خواهند رساند.

۴.۴/۵ - (۷ امتیاز)
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها