۶ میلیارد متر مکعب آب در سدهای خوزستان ذخیره سازی شد

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

[ad_1]

هوشنگ حسونی زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی گروه تجاری ققنوس افزود: با ذخیره سازی این حجم آب در سدهای خوزستان ، میزان ذخیره سازی سدها که ناشی از بارندگی مناسب سال آبی تاکنون بوده به رقم ۱۳میلیارد متر مکعب رسیده است.
وی با بیان اینکه از این حجم ذخیره سازی آب سدها تنها پنج میلیارد متر مکعب آن مفید و قابل برنامه ریزی است و بقیه ظرفیت ‘مرده’ سدها است ابراز امیدواری کرد با تداوم بارندگی ها در زمستان و بهار ، میزان ذخایر آب سدها به وضعیت مطلوب برسد.
به گفته حسونی زاده ، سد دز با آورد ۱.۸میلیارد مترمکعب ، بیشترین میزان ذخیره سازی را در بین سدهای بزرگ خوزستان داشته است.
معاون مطالعات پایه و طرح های جامع منابع آب سازمان آب و برق خوزستان در ادامه افزود: هنوز سدهای خوزستان ظرفیت ۸.۳ میلیارد متر مکعب آب را دارند که با تکمیل ذخیره سازی ، حجم مفید سدهای این استان و سرریز شدن، به ۱۳.۳میلیارد متر مکعب خواهد رسید.
وی با بیان اینکه بارندگی های سال آبی جاری برخی نگرانی ها را در بخش کشاورزی و آشامیدنی خوزستان برطرف کرد گفت: چنانچه بارش ها در فصول زمستان و بهار ادامه یابد در تابستان سال آینده مشکلی در تامین آب کشاورزی نخواهیم داشت.
بر اساس آمار هواشناسی خوزستان ، در سال آبی جاری ، میانگین بارش تاکنون در استان ۲۴۱میلیمتر ثبت شده در حالی که در مدت مشابه پارسال کمتر از ۸۰میلیمتر بود.
بارندگی مناسب سال آبی تاکنون در خوزستان ۲ تالاب بین المللی شادگان و هورالعظیم و ۲ تالاب فصلی بامدژ و حمیدی ماهشهر را حیات تازه ای داده است.
سدهای دز، کرخه، کارون ۳، گتوند علیا، عباسپور از جمله سدهای مهم استان خوزستان هستند.
به گزارش روابط عمومی گروه تجاری ققنوس پدیده خشکسالی در سال آبی ۹۷-۹۶ که در نیم قرن اخیر در خوزستان بی سابقه بوده است تامین آب بخش کشاورزی و آشامیدنی برخی شهرهای استان را با مشکلات جدی و زیانبار رو به رو کرد.
بیشترین خسارت وارده در بخش کشاورزی خوزستان مربوط به محصول راهبردی نیشکر بود که گفته می شود حدود ۴۵درصد کل مزارع نیشکر بر اثر کمبود آب آسیب دیدند.
۶۰۶۵/ ۶۰۳۷

انتهای پیام /*

[ad_2]

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x