اینکوترمز چیست؟

 اگر شرکت شما بر مبنای قوانین بین المللی معامله انجام می دهد، و یا به بازارهای خارج از کشور کالا ارسال کرده و از آن ها کالا دریافت می کند، پس شما باید در مورد شرایط تجارت بین المللی (اینکوترمز ) اطلاعات لازم و کافی را داشته باشید، و مجموعه ای از شرایط استاندارد مورد استفاده در تجارت بین المللی را بشناسید.

اینکوترمز عبارتست از مجموعه ای از قوانین تجاری که مقررات دقیق ارسال کالا بین طرفین را بطور اساسی بیان می کند. این مقررات می توانند شامل این موارد شوند: نحوه تحویل کالا، شخص پرداخت کننده، مسئول بیمه، و اینکه چه کسانی مدیریت کارهای خاص مانند بارگیری و تخلیه را برعهده دارند. بعد از انتشار این مقررات برای اولین بار در سال ۱۹۳۶، در حال حاضر این مقررات مورد قبول بین دولت ها و سازمان ملل متحد برای انجام معاملات هستند.

 برای کسب و کارهای کوچکی که بطور هوشمندانه ای از اینکوترمز استفاده می کنند، سود فراوانی به همراه دارد. در اینجا ۳ مورد از مطالبی را که باید بدانید تا قوانین کاری خود را به حداکثر میزان لازم برسانید، مطرح می کنیم

۱.قوانین را بشناسید

 آخرین تغییرات در مقررات و قوانین اینکوترمز ، در سال ۲۰۱۰ ایجاد شده است، و شامل ۱۱ قانون می باشد که به ۲ دسته از انواع مقررات و درجات حمل و نقل دریایی و حمل و نقل آبراه داخلی تقسیم می شود(طبق جدول زیر).

 

 

برای اینکه بهتر جدول را متوجه شویم، بگذارید به اصطلاحات آن، بطور دقیق تری نگاه کنیم:

بیشتر بخوانید :  واردات ۴۹تن پولک دگمه به کشور

E terms (EXW): فروشنده باید کالاهای خود را در مبدأ برای خریدار به نمایش بگذارد، تا خریدار بتواند کالاهای مورد نظر را انتخاب کند. این کوچکترین وظیفه ایست که بر عهده فروشنده می باشد.

F terms (FCA, FOB, FAS): فروشنده باید کالا را به حمل کننده تعیین شده توسط خریدار تحویل بدهد. فروشنده چیدن کالا در وسیله حمل و نقل را انجام داده و برای تحویل کالاها به حمل کننده، پول پرداخت می کند، اما پس از آن، وظیفه پرداخت کلیه هزینه ها بر عهده خریدار خواهد بود.

C terms (CFR, CIF, CPT, CIP): فروشنده باید برای حمل و نقل قرارداد ببندد، اما پس از حمل و نقل، در هرگونه ضرر و زیان و آسیب دیدگی، شریک نخواهد بود و آن را نمی پذیرد.

D terms (DAT, DAP, DDP): فروشنده تمام خطرات احتمالی مربوط به حمل و نقل کالا در حین ارسال به مقصد خریدار را برعهده دارد.

۲.فایده اصلی پیروی از مقررات اینکوترمز کاهش خطر است

      با توجه به این واقعیت که هرکشوری دارای زبان و فرهنگ خاص خود و متفاوت با کشورهای دیگر می باشد، عاقلانه ترین کار اینست است که قراردادی واضح نوشته و برای کاهش هر گونه سوء تفاهم آن را به همراه داشته باشید. بنابراین، مزیت اصلی اینکوترمز ، اینست که خطرات احتمالی معامله را کاهش می دهد.

     با مشخص کردن تعهدات خریدار و وارد کننده، با توجه به قوانین، در حمل و نقل از نقطه A به نقطه B، هیچ سردرگمی وجود ندارد. با این وجود، اینکوترمز مالکیت یا انتقال کالا با وسعت کم را تحت پوشش قرار نمی دهد. این مقررات بطور جداگانه بین طرفین معامله مورد توافق قرار خواهند گرفت.

بیشتر بخوانید :  حمل دریایی LCL: تعریف، کاربرد و تعرفه هایی که باید بدانید

۳.اکثر کسب و کارهای کوچک شامل قوانین C می شوند

     به عنوان مدیر یک کسب و کار کوچک، چگونه از همه ی این مقررات پیروی می کنید؟ به ویژه در کسب و کارهای کوچک، به چیزی نیاز دارید که برای خریدار قابل قبول و راحت باشد، اما بطور همزمان هزینه ها و خطرات احتمالی برای خریدار را کاهش دهد.

     بهترین درجه از دسته مقررات اینکوترمز برای کسب و کارهای کوچک، قوانین C می باشند. به ویژه قوانین CIF بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند، چراکه درک دقیق تری از محموله ارسالی در این ۳ قانون بیان می شود. در این زمینه، فروشنده مسئولیت تمامی هزینه ها را تا زمانی که محموله در بندر اصلی بارگیری شود، برعهده دارد. اما هزینه های مربوط به خریدار در بندر مقصد معین می شوند.

     با سیستم های ردیابی پیشرفته حمل و نقل، و خدمات تحویل کالای سفارشی، سود بیشتر در رقابت بین کسب و کارهای کوچکی که مشتریان بین المللی دارند، به آن دسته که طرز استفاده بهینه از اینکوترمز را می دانند، داده می شود.

منتظر امتیاز شما هستیم😅

دسته بندیمقالات

برچسب ها3 نکته که برای استفاده از اینتکوترمز در تجارت خارجی باید بدانید3 نکته که برای استفاده از اینکوترمز در تجارت خارجی باید بدانیدIncoterms 2012 ChartIncoterms 2012 DapIncoterms 2012 Ddu Vs DapIncoterms 2012 FcaIncoterms 2012 FobIncoterms 2012 Pdf DownloadIncoterms 2012 PptIncoterms 2012 Vs 2010Incoterms 2013Incoterms 2013 ChartIncoterms 2013 CifIncoterms 2013 DapIncoterms 2013 EnglishIncoterms 2013 FcaIncoterms 2013 FobIncoterms 2013 PdfIncoterms 2013 Pdf Free DownloadIncoterms 2013 Quick Reference ChartIncoterms 2014 ChartIncoterms 2014 DapIncoterms 2014 DefinitionsIncoterms 2014 EnglishIncoterms 2014 FcaIncoterms 2014 PdfIncoterms 2016 ChartIncoterms 2016 CipIncoterms 2016 CptIncoterms 2016 DapIncoterms 2016 DduIncoterms 2016 FcaIncoterms 2016 RulesIncoterms 2016 Wikiآزمون تجربی رابطه تجارت خارجی و رشد اقتصادی در ایرانآمار تجارت خارجی ایرانادرس bre-lineارزش تجارت خارجی چیناستفاده از اینکوترمزاشنایی با اینکوترمزاموزش اینکوترمزاينكوترمز 2010اينكوترمز 2014اينکوترمز چيست؟اینکوترمزاینکوترمز 2010اینکوترمز 2010 Pdfاینکوترمز 2010 اتاق بازرگانیاینکوترمز 2010 به زبان سادهاینکوترمز 2010 پاورپوینتاینکوترمز 2010 چیستاینکوترمز 2010 دانلوداینکوترمز 2010 ویکیپدیااینکوترمز 2010-dapاینکوترمز 2012اینکوترمز 2012 Pdfاینکوترمز 2013اینکوترمز 2014اینکوترمز 2014 Pdfاینکوترمز 2014 دانلوداینکوترمز 2016اینکوترمز 2016 Pdfاینکوترمز چيستاینکوترمز چیست Pdfپست breپست BRE-lineشتاریخچه تجارت خارجی در ایرانتجارت اتباع خارجی در ایرانتجارت خارجي ايرانتجارت خارجیتجارت خارجی افغانستانتجارت خارجی ایرانتجارت خارجی ایران در دوره صفویهتجارت خارجی ایران در دوره قاجارتجارت خارجی ایران در سال 1390تجارت خارجی ایران در سال 1393تجارت خارجی ایران در سال 92تجارت خارجی ایران+مقالهتجارت خارجی ترکیهتجارت خارجی چیستتجارت خارجی چینتجارت خارجی در افغانستانتجارت خارجی در ایرانتجارت خارجی روسیهتجارت خارجی کشور چینتجارت خارجی و رشد اقتصادیتجارت خارجی و رشد اقتصادی ایرانحجم تجارت خارجی ترکیهخدمات BRE-lineخرید تجاری و اینکوترمزدانلود اينكوترمز 2010دانلود اینکوترمز 2010 Pdfدوره های اموزش اینکوترمزرابطه تجارت خارجي و رشد اقتصاديساختار تجارت خارجی ایرانسایت BRE-lineسایت بری لاینشرکت BRE-lineشرکت حمل BREقوانین اینکوترمزمعنی CIFمعنی EXWORKمعنی FOBیادگیری اینکوترمز

مدیر سایتمشاهده نوشته ها

support

ما در گروه تجاری ققنوس کلیه خدمات بازرگانی اعم از حمل و نقل بین المللی،ترخیص کالا، خرید و تامین و مشاوره بازرگانی را به صورت 0 تا 100 به مشتریان خود ارائه میدهیم

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها