گوشت‌ گوسفند استرالیایی به بازار تهران رسید

VID-TEACHING main

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

[ad_1]

«منصور پوریان» ، افزود: گوشت استرالیایی از کیفیت بالایی برخوردار است و عرضه آن می تواند خلاء کنونی بازار را پر کرده و موجب متعادل شدن قیمت ها شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، به گفته وی، اکنون روزانه ۱۲ هزار لاشه گوشت گرم گوسفندی از ارمنستان و گرجستان و همچنین نزدیک به یک هزار لاشه گوشت استرالیایی وارد کشور می شود.

پوریان که رئیس مجمع صادر کنندگان دام زنده کشور نیز است، اضافه کرد: هر کیلوگرم گوشت گرم گوسفندی ارمنستانی با قیمت ۳۰۰ هزار ریال و گوشت گرم گوسفندی گرجستانی به بهای ۳۰۵ هزار ریال در بازار عرضه می شود.

وی ادامه داد: همچنین بخشی از گوشت گوساله منجمد مورد نیاز کشور از نیوزیلند تامین و وارد می شود.

** تب کریمه کنگو تقاضای مصرف گوشت قرمز را کاهش داد

رئیس تامین شورای دام کشور اعلام کرد: با بروز بیماری تب خونریزی دهنده تب کریمه کنگو در کشور تقاضای خرید دام زنده و گوشت قرمز داخلی و وارداتی کم شده است.

وی اضافه کرد: در ماه های گذشته به دلیل گرانی قیمت گوشت قرمز و کاهش قدرت خرید مردم تقاضا تا اندازه ای افت کرده بود که بروز بیماری تب کریمه کنگو موجب کاهش بیشتر تقاضا شده است.

وی ادامه داد: با وجود این، قیمت گوشت قرمز در بازار مصرف کم نشده و همچنان بالاست و دولت برای تنظیم بازار این محصول ناچار به واردات گوشت گرم و منجمد شده است.

به گفته وی، با تامین گوشت قرمز مورد نیاز کشور از محل داخلی و واردات بزودی شاهد کاهش نرخ گوشت قرمز گوسفندی خواهیم شد.

سالیانه ۸۴۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید و ۱۰۰ هزارتن گوشت قرمز نیز وارد می شود.

پیگیری ها از خرده فروشی های سطح شهر نشان می دهد گوشت قرمز در بازار مصرف گران تر از نرخ مصوب عرضه می شود.

البته دولت در آستانه ماه مبارک رمضان برای کنترل سطح قیمت ها، دستورالعملی به واحدهای نظارتی ابلاغ کرد تا بر اقلام اساسی مورد تقاضای مردم که در قالب ۱۳ قلم کالای دسته‌بندی شده است، نظارت بیشتری صورت گیرد.

با افزایش تقاضای کالاهای پرمصرف در آستانه این ماه مبارک، توزیع برنج، شکر، گوشت و مرغ با قیمت مصوب از سی و یکم اردیبهشت در سراسر کشور آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه می یابد.

در صورتی که مردم درباره قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده در قصابی ها شکایتی داشته باشند، می توانند با شماره سامانه ۱۲۴ نظارت بر گرانفروشی و تخلف اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه ۱۳۵ تعزیزات کشوری تماس بگیرند.

[ad_2]

Source link

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x