به حراج گذاشته شدن میراث ایران در آمریکا

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

[ad_1]

به گزارش تراز ، حکم دادگاه عالی امریکا نشان می‌دهد اموال و دارایی‌های ایران به هیچ عنوان در کشورهای غربی نمی‌تواند از امنیت لازم برخوردار باشد و با وجود امضای برجام، غربی‌ها به هر بهانه‌ای می‌توانند اموال ایران را غارت کنند. دیوان عالی امریکا روز سه‌شنبه با بررسی پرونده آنچه قربانیان امریکایی انفجار ۱۹۹۷ بیت‌المقدس نامیده شده با پرداخت غرامت از محل فروش آثار باستانی ایران موافقت کرده است. قرار است این دادگاه در جلسه سالانه خود که ماه اکتبر برگزار می‌شود تصمیم نهایی خود را درباره اینکه آیا بازماندگان قربانیان این حادثه می‌توانند از محل فروش اموال و آثار باستانی ایرانی ۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار غرامت دریافت کنند یا اگر نمی‌خواهند را اعلام کند. از جمله این آثار و اشیا می‌توان به کوزه، زیورآلات و دو لوح خشتی ایران متعلق به دوره هخامنشی و عیلامیان اشاره کرد که در حال حاضر در اختیار دو موزه در ایالت شیکاگوی امریکا قرار دارند. سال گذشته دادگاه تجدیدنظر شیکاگو به نفع دولت ایران رأی داد و از فروش آثار باستانی جلوگیری کرد، اما اکنون شاکیان پرونده خواستار تجدیدنظر شده‌اند.

انستیتوی شرق‌شناسی دانشگاه و موزه تاریخ طبیعی شیکاگو، دو موزه‌ای هستند که این آثار را در اختیار دارند و مدعی مالکیت آن هستند. در مقابل ایران خواستار بازگرداندن این آثار به داخل کشور است. بازماندگان قربانیان انفجار ۱۹۹۷ نیز با این استدلال که آثار متعلق به ایران است خواهان حراج آنها برای دریافت غرامت هستند. ایالات متحده امریکا از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی در ایران همواره از هر بهانه‌ای برای دست‌اندازی بر اموال ایران استفاده کرده است. جالب است که سازمان میراث فرهنگی دولت یازدهم مدت‌ها بود که درصدد ارسال محموله‌ای از آثار قیمتی ایران به اروپا در قبال دریافت پول بود که مخالفان این تصمیم بالاخره توانستند با روشنگری‌های خود مسئولان دولتی را منصرف کنند. این اقدام دیوان عالی امریکا را باید نشانه بارز دیگری از نقض برجام توسط امریکایی‌ها قلمداد کرد. در حالی‌که عمده‌ترین بهانه برای پذیرش شروط غرب در برنامه اقدام مشترک موسوم به برجام لغو تحریم‌های ظالمانه به ویژه از سوی ایالات متحده امریکا عنوان می‌شد، ولی از زمان انعقاد برجام بارها و بارها این معاهده از سوی طرف امریکا با عهدشکنی مواجه شده است.

[ad_2]

Source link

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x