[ad_1]

به گزارش تراز ، دهم اردیبهشت ماه سال جاری “تولید مستمر بنزین در فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس” با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید. از این تاریخ تا امروز ۴۴ روز می گذرد و به گفته مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران، در این مدت ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین در این پالایشگاه با پالایش میعانات گازی پارس جنوبی به تولید رسیده است.

* بنزین سازی فاز نخست پالایشگاه ستاره خلیج فارس به مرور در حال تثبیت تولید است

«عباس کاظمی» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران امروز در خصوص آخرین وضعیت این پروژه ملی گفت: از همان روز افتتاح، بزرگترین واحد بنزین سازی ایران با خوراک میعانات گازی، در سرویس بوده و هیچ موقع متوقف نشده است.

وی با بیان این‌که این واحد یک تجربه جدید در صنعت پالایش ایران به شمار می‎آید، افزود: این واحد به مرور در حال تثبیت تولید است.

کاظمی با بیان اینکه چهار مخزن ذخیره سازی در پالایشگاه ستاره خلیج فارس وجود دارد گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ میلیون لیتر بنزین تولید شده که در مخازن پالایشگاه ستاره خلیج فارس است و به انبار نفت بندرعباس تحویل خواهد شد.

* واحد ایزومریزاسیون پالایشگاه تا چند روز آینده به مدار می آید

وی همچنین به مرحله راه اندازی واحد ایزومریزاسیون این پالایشگاه در روزهای آینده اشاره کرد و گفت: این واحد هم اکنون در حال اسیدشویی است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان این‌که هم اکنون و بدون احتساب بنزین تولیدی پالایشگاه ستاره خلیج فارس حدود ۶۲ میلیون لیتر بنزین پایه در کشور تولید می شود، اظهار کرد: این میزان در ماه آینده به حدود ۷۰ میلیون لیتر خواهد رسید.

بیشتر بخوانید :  گرانی نان متوقف شد

* متوسط واردات بنزین در سال جاری ۱۰ میلیون لیتر در روز است

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون روزانه حدود ۱۰ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است، ادامه داد: با رشد توسعه اقتصادی و افزایش تعداد اتومبیلها و افزایش قابل توجه سفرهای مردم در کشور میزان مصرف بنزین هم افزایش یافته است که البته طبیعی است.

وی در پاسخ به سوال برخی که معتقدند در قبال رشد اقتصادی، بایستی تنها میزان مصرف نفت‌گاز افزایش یابد نیز گفت: طبیعی است که همراه با رشد اقتصاد، وضع مردم هم بهبود و قطعا مسافرتها و مصرف بنزین هم افزایش می یابد.

* انتقاد معاون وزیر نفت از انتقادها

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه طی ۴ سال گذشته برخی رسانه ها چندین هزار اخبار مرتبط با بنزین تولید کرده اند که همه آنها هم منفی بوده است، گفت: این به ضرر جامعه است.

کاظمی اظهار کرد: متاسفانه هم اکنون هم که پالایشگاه ستاره خلیج فارس راه اندازی شده و در حال تولید است، بازهم این اخبار منفی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه وضع پالایشگاه ستاره خلیج فارس از زمان تزریق خوراک تاکنون مطلوب بوده و مشکل خاصی ندارد و در حال تثبیت تولید است، تاکید کرد: کشور در حال رهایی از نگرانی ها درباره امنیت انرژی (در مقوله بنزین) است.

وزارت نفت امروز اعلام کرد که نخستین محموله بنزین تولیدی پالایشگاه میعانات گازی ستاره خلیج فارس به میزان ۲۱ میلیون لیتر روز گذشته (۲۲ خردادماه) وارد انبار شرکت ملی پخش فرآورده‎های نفتی منطقه بندرعباس شد.

بیشتر بخوانید :  رشد ۱۳درصدی درآمدهای مالیاتی درسال آینده

[ad_2]

Source link

منتظر امتیاز شما هستیم😅

دسته بندیاخبار اقتصادی

برچسب هاانتقال پول به مالزیانتقال پول به مستر کارتپترخیص کار خرمشهرترخیصکار گمرک بندر عباسحقوق حمل و نقل هواییحقوق گمرکی وسود بازرگانیحمل بار سبلانحمل بار نیسانحمل و نقل پاکحمل و نقل خدمات دریایی آبادانحمل و نقل داخلیحواله ارز چیستخدمات بار هوايي عصر هديخدمات بار هوایی زنجیرهخرید از خارج ایرانخرید اینترنتی ریتالینخرید اینترنتی سریال خارجیخرید اینترنتی لباسخرید اینترنتی معجون 007خرید بسته اینترنتی 0919خرید بلدر چینخرید خط تولید تیغ اصلاحخرید دارو از آمازونخرید کالا از المانخرید گوشی از خارج کشورخرید و فروش اینترنتیخودرو ها ی وارداتیدر مورد سایت امازونرهگیری مرسولات خودرورهگیری مرسوله های سفارشیسایت آمازون جف بزوسسایت خامنه ایبسایت علی بابا اکسپرسصادرات و واردات به چینصرافی در آمریکاصرافی رادینصرافی فدکضوابط صادرات زعفرانعلی اکسپرس تحریمفروش خط تولید سوسیس و کالباسگمرك جمهوريگمرک خراسان شمالیماهنامه گمرک و تجارتمراحل ترخيص خودرو از پاركينگمراحل ترخیص دارو از گمرکهک مستر کارتواردات لوازم ورزشی از دبیواردات لوازم یدکیواردات هدایای تبلیغاتی

مدیر سایتمشاهده نوشته ها

support

ما در گروه تجاری ققنوس کلیه خدمات بازرگانی اعم از حمل و نقل بین المللی،ترخیص کالا، خرید و تامین و مشاوره بازرگانی را به صورت 0 تا 100 به مشتریان خود ارائه میدهیم

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها