[ad_1]

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس: قطعه سازان مجموعه‌های خودرویی مدت هاست که با فشار‌های موجود و بالا و پایین شدن نرخ ارز و بالا رفتن قیمت مواد اولیه تحت تاثیر نرخ ارز با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی گروه تجاری ققنوس ، قطعه سازان مجموعه‌های خودرویی مدت هاست که با فشار‌های موجود و بالا و پایین شدن نرخ ارز و بالا رفتن قیمت مواد اولیه تحت تاثیر نرخ ارز با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند. بسیاری از مجموعه‌های قطعه سازی در طول این مدت تعطیل شده اند و یا در آستانه ورشکستگی قرار گرفته اند.

وزیر صمت نیز با برگزاری چندین جلسه با این مجموعه‌ها تلاش کرده است تا مشکلات آن‌ها را حل کند و به آن‌ها قول تامین ارز را داده است، اما آنچه امروز با آن مواجهیم آن است که مشکلات قطعه سازان دامن گیر خودروسازان شده است و به گفته آرش محبی نژاد دبیر انجمن قطعه سازان همگن بنا بر آخرین آمار، خودرو‌هایی که در این دو کارخانه به دلیل کمبود قطعات یدکی T. تجاری نشده‌اند و در کف انبار خوابیده است امروز به بیش از ۹۰ هزار دستگاه رسید. او تاکید می‌کند این موضوع نشان از این داردکه سرمایه عظیمی از این دو خودروساز و قطعه‌سازان راکد مانده است.

محبی نژاد علت این موضوع را کمبود قطعات داخلی دانسته و عنوان کرده پرداخت نشدن مطالبات قطعه سازان داخلی و افزایش قیمت مواد اولیه وارداتی مزید بر علت شده تا نیاز امروز خودروسازان نیز تامین نشود.

بار‌ها و بار‌ها از سوی انجمن قطعه سازان اعلام شده است که مطابات قطعه سازان از سوی خودروسازان پرداخت نمی‌شود و لازم است تا هرچه سریعتر این اتفاق صورت بگیرد. اما همچنان این مشکل به قوت خود باقیست.

بیشتر بخوانید :  رشد سرمایه گذاری خطرپذیر شرکتی از نگاه آمار + اینفوگرافی

محمدرضا نجفی منش ، رییس انجمن صنایع همگن قطعه سازان کشور نیز چندی پیش نیز بیان کرد در شرایط فعلی نیز به سمت توقف تولید در حال حرکت هستیم و تصمیمات دولتی ما را به هدف آقای ترامپ که تعطیلی صنایع، قطعه سازی‌ها و خودروسازی‌ها بود نزدیک‌تر می‌کند.

قطعه سازان که خود را در بن بست دیده اند در موضوع قیمت گذاری همه تلاش خود را انجام دادند تا به تعلل در قیمت گذاری خودرو پایان دهند وبه اصلاح قیمت‌ها هرچه سریعتر رسیدگی شود تا با تزریق نقدینگی مشکلات آن‌ها هم حل شود، اما به گفته فعالان این حوزه پس از زیان هفت هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی خودروسازان و تعدیل نیرو‌ها در صنعت قطعه سازی، برای اعلام قیمت‌های جدید خودرو‌ها بسیار دیر شده است و این صنعت خودرو است که در حال جان دادن است.

آنچه امروز بسیاری از کارشناسان و فعالان حوزه خودرو به آن اشاره می‌کنند این است که پیش از تحریم‌های خارجی این تصمیمات دولتی و تعلل‌های صورت گرفته برای اعلام قیمت‌های جدید آتش به انبار مجموعه‌های خودرویی انداخته است و این تحریم‌های داخلی هستند که بیشترین ضربه را به آن‌ها زده اند. اکنون از سوی دولت مجوز افزایش قیمت‌ها برای خودروسازان و برای خودرو‌های پر تیراژ صادر شده، اما به نظر می‌رسد این موضوع تنها نوشداروی پس از مرگ سهراب است.

به هرحال اگر فکری به حال این دو صنعت مهم کشور نشود در دوماه باقی مانده سال باید منتظر ورشکستگی صد در صدی این مجموعه‌ها و خودرو‌های ناقص بیشتری در کف کارخانه‌ها باشیم.

[ad_2]

منتظر امتیاز شما هستیم😅

مدیر سایتمشاهده نوشته ها

support

ما در گروه تجاری ققنوس کلیه خدمات بازرگانی اعم از حمل و نقل بین المللی،ترخیص کالا، خرید و تامین و مشاوره بازرگانی را به صورت 0 تا 100 به مشتریان خود ارائه میدهیم

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها