رتبه ۳رقمی ایران در شاخص کسب و کار

VID-TEACHING main

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

[ad_1]

بهزاد سلطانی در پنجمین جایزه ملی مدیریت فناوری و نوآوری با تاکید بر اینکه ایران امروز از اقتصاد مبتنی بر منابع عبور کرده و در مرحله انتقال به اقتصاد مبتنی بر دانش است، افزود: براساس آمارهای جهانی، ایران به سمت اقتصاد مبتنی بر بهره‌وری در حال حرکت است که این حرکت آغاز شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی با بیان اینکه مرحله بعد از اقتصاد مبتنی بر بهره‌وری، اقتصاد مبتنی بر نوآوری است، خاطرنشان کرد: برای رسیدن به این اقتصاد ۱۰ سال زمان نیاز داریم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به وضعیت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور اظهار کرد: در حال حاضر اقتصاد دانش‌بنیان نیم درصد اقتصاد کشور را شامل می‌شود و این در حالی است که در اقتصاد مبتنی بر بهره‌وری این میزان باید به ۱۰ درصد بالغ شود.

سلطانی یکی از راه‌های موثر برای رسیدن به اقتصاد بهره‌وری، اعطای جایزه ملی بهره‌وری نام برد و ادامه داد: جوایز ملی که از ۱۰ سال قبل فعالیت خود را آغاز کرده است، به ما کمک کرده تا بتوانیم به مرحله اقتصاد دانش‌بنیان برسیم.

وی در عین حال با تاکید بر اینکه ما در اقتصاد دانش‌بنیان در ابتدای راه هستیم، یادآور شد: ایران از چهار سال قبل توانسته است تا دوران طفولیت اقتصاد دانش‌بنیان را پشت‌سر بگذارد و امیدواریم با حمایت‌های صورت گرفته رشد اقتصاد دانش‌بنیان تا شش سال آینده سریع‌تر شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه در اقتصاد دانش‌بنیان ایجاد نوآوری از طریق کسب و کارهای دانش‌بنیان و تولید خدمات محقق می‌شود، اظهار کرد: برای ایجاد اشتغال دانش‌بنیان لازم است تا اقداماتی صورت گیرد که از آن جمله می‌توان به ایجاد شرکت‌های دانشگاهی اشاره کرد.

سلطانی در این باره توضیح داد: در صورتی که پنج درصد پایان‌نامه‌های دانشگاهی قابلیت تولید محصولات دانش‌بنیان را داشته باشند می‌توان امیدوار بود که اشتغال دانش‌بنیان محقق می‌شود.

وی اختصاص پنج درصد صادرات غیرنفتی برای بازارسازی بنگاه‌های بزرگ را از دیگر راهکارهای اشتغال دانش‌بنیان نام برد و ادامه داد: علاوه بر آن جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی، جذب سرمایه‌های ایرانی مقیم خارج، وقف فناوری و به‌کارگیری قدرت‌های اقتصادی کشور می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

سلطانی همچنین به بیان وضعیت ایران در شاخص اقتصاد دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: براساس آمارهای جهانی ایران در شاخص سهولت کسب و کار در رتبه ۱۲۰ جهانی قرار دارد و ایران توانسته است از ۱۰۰ امتیاز ۵۷.۲۷ را کسب کند.

وی همچنین با اشاره به وضعیت ایران در شاخص جهانی نوآوری ادامه داد: ایران در سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۶ رشد خوبی را داشته به‌گونه‌ای که از رتبه ۹۵ در سال ۲۰۰۷ به رتبه ۷۵ در سال ۲۰۱۶ رسیده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین اضافه کرد: ایران در شاخص جهانی رقابت‌پذیری از رتبه ۶۹ به ۷۶ ارتقاء یافته است که براساس آمارهای مجمع جهانی اقتصاد ایران در وضعیت خوبی قرار ندارد.

[ad_2]

Source link

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x