حمل و نقل زمینی: FTL و LTL و دیگر اطلاعات جامع مخصوص مبتدی ها {۲۰۲۱}

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

حمل و نقل زمینی FTL و LTL و دیگر اطلاعات جامع مخصوص مبتدی ها

آنچه در این محتوا میخوانید😃

در این مقاله از سایت گروه تجاری ققنوس به تمام اطلاعاتی که در رابطه با دو شیوه حمل و نقل زمینی کالا، یعنی خرده بار زمینی {LTL} و کامیون دربستی {FLT} نیاز دارید، همین طور دیگر نکته های مهم در این حوزه، اشاره کرده ایم.

بیشتر بخوانید: چگونه یک واسطه گر موفق در حوزه حمل و نقل باشیم؟ {راهنمای کامل}

اگر شما هم در حوزه حمل و نقل کالا و محصولات با کامیون به سراسر ایالات متحده فعالیت می کنید، سه فاکتور مهم وجود دارد که توجه به آن ها یک شبه موفقیت تان را تضمین می کند: هزینه، ارسال به موقع سفارش ها و امنیت باربری. و از آن جایی که شیوه های متنوعی برای حمل و نقل کالاها و محاسبه هزینه های حمل بار و دیگر قوانین در این رابطه وجود دارد، مهم ترین تصمیمی که با آن روبرو هستید، انتخاب شرکت مناسب حمل و نقل است.

در سال ۲۰۱۸، کامیون های ایالات متحده آمریکا نزدیک به ۱۸۵ میلیارد مایل را طی کردند. از پوشاک و مواد غذایی گرفته تا محصولات الکترونیک و محصولات دارویی، همه توسط کامیون ها و به صورت زمینی منتقل شد. با این وجود، برای به این که به خوبی به اهمیت حمل و نقل با با کامیون در کسب و کارهای امروزی پی ببرید، حتما باید به چندین نکته توجه داشته باشید.

بیشتر بخوانید: باربرگ و ۱۴ مزیت جدید در صنعت حمل و نقل

در طول دهه ۱۹۳۰، صاحبان شرکت ها و کسب و کارها به تازگی با روش حمل و نقل کالاها با کامیون آشنا شده بودند. در آن زمان وسایل نقلیه به شریان های اصلی تبدیل شده بودند و از این رو وضعیت راه ها بهتر شد. البته نباید این دوران را با دوران ارائه سیستم اتوبان بین ایالتی که در قرن بیستم معرفی شد و به پیشرفت حوزه حمل و نقل کمک کرد، اشتباه بگیریم.

امروزه کامیون ها به عنوان بخشی تاثیر گذار در حوزه حمل و نقل در ایالات متحده آمریکا جایگاه خود را حفظ کرده اند و در نتیجه مسئولیت قابل توجهی در حوزه نقل و نقل روزانه دارند.

حمل و نقل زمینی

حمل و نقل زمینی خرده بار و کامیون دربستی

اهمیت جنبه های حمل و نقل با کامیون

درست است که حمل و نقل زمینی بار با کامیون پیچیده است اما مسلما مبحث سخت و غیرقابل فهمی نیست. مسئله مهمی که در این حوزه وجود دارد، سایز مرسوله است، بنابراین باید از ابعاد مرسوله تان اطلاع داشته باشید {به طور مثال، طول، عرض و ارتفاع}.

بیشتر بخوانید: حمل دریایی از چین: صفر تا صد حمل و نقل دریایی محموله از چین (راهنمای کامل ۲۰۲۰)

علاوه بر این، باید از دسته بندی و نوع حمل بار نیز اطلاع داشته باشید؛ و فرقی نمی کنه که روش خرده بار زمینی {LTL} یا کامیون دربستی {FTL} را انتخاب کنید.

حمل و نقل دربستی {FTL} چیست؟

معمولا از این شیوه حمل و نقل در مواردی استفاده می شود که بار مورد نظر ما به تمام فضای کامیون نیاز داشته باشد؛ به طور مثال، برای حمل و نقل یک تراکتور کلاس ۸ به یک تریلی مجهز به یخچال یا یک ون خشک نیاز دارید.

در این روش، تنها مرسوله شما را در کامیون قرار می دهند، بنابراین انحصار این کامیون در اختیار شما است و فرضا تمام ظرفیت کامیون را پر می کند. صرف نظر از این که مرسوله ارسالی تان تمام فضای کامیون را بگیرد یا نه، شما این حق را دارید که محدودیت کامیون را تعیین کنید.

بیشتر بخوانید: کارگزار حمل و نقل بین‌المللی : راهنمای کامل از تمام مسائلی که باید در مورد کارگزار خود بدانید.

استفاده از شیوه کامیون دربستی برای ارسال کالاها و محصولات به شما حق انحصار می دهد و دیگر نیازی نیست تا درباره عوض شدن کالاها یا قرار گرفتن در کنار دیگر محصولات و کالاها نگران باشید.

FTL

دو روش FTL و LTL چه شباهت هایی با هم دارند؟

دو روش کامیون دربستی و خرده بار زمینی در عین حال شباهت های زیادی نیز با هم دارند. برای حمل و نقل بار در هر دو روش از کامیونت های کلاس ۸ استفاده می شود و راننده این نوع وسایل نقلیه که راننده های ماهری نیز هستند، حتما بایستی جواز راننده تجاری را دریافت کرده باشند. این افراد تریلی هایی با همین ابعاد {ارتفاع ۵۳ فوت، عرض ۱۰۲ اینچ و دو در} نیز در اختیار دارند.

بیشتر بخوانید: حمل و نقل هوایی: بررسی مزایا و معایب حمل و نقل هوایی

دو روش FTL و LTL چه تفاوت هایی با هم دارند؟

آشکارترین تفاوت میان دو روش خرده بار زمینی {LTL} و کامیون دربستی {FTL}، هزینه بالا روش کامیون دربستی است؛ علی الخصوص اگر قصد جابجایی تنها چندین عدد پالت را داشته باشید. از همین رو اگر قصد دارید کالایی را ارسال کنید، می توانید تنها هزینه فضایی که استفاده می کنید را به جای استفاده از یک کمیون خالی به طور انحصاری پرداخت کنید. برای این که بازدهی و سودمندی افزایش یابد، متصدیان حمل و نقل بار به روش LTL بایستی تا جایی که ممکن است کامیون را با مرسوله ها و محصولات پر کنند.

بیشتر بخوانید: اسناد حمل و نقل: ۵ سند اصلی که صاحب کالا باید با آن‌ها آشنا باشد ( راهنمای کامل )

رانندگان کامیون هایی که به شیوه دربستی فعالیت می کنند، اکثرا از نظر زمانی قانون های سخت گیرانه ای دارند. از طرف دیگر، رانندگانی که به صورت خرده بار فعالیت می کنند، باید در چندین ایستگاه برای تحویل کالاها توقف کرده و در هر بار چندین کالا اضافه کنند.

بنابراین درروش LTL با وجود این که در هزینه هایتان صرفه جویی می کنید اما باید تبعات به موقع نرسیدن کالا را هم بپذیرید.

بیشتر بخوانید: حمل و نقل به چین: ۵ نکته حیاتی که باید رعایت کنید

در صورتی که قصد دارید بارهای خود را با یک کامیون دربستی جابجا کنید، راننده تمام کالاهای تان را در کامیون بار زده و مستقیما به سمت محل گیرنده حرکت می کند. از این رو، این شیوه کاملا واضح و قابل پیش بینی است. چنانچه راننده در مسیر حرکت با هیچ گونه مشکلی مواجه نشود، کالاهای تان طبق زمان پیش بینی شده و با مسافت طی شده مناسب تحویل گیرنده خواهند شد.

یک شیوه دیگر به نام ترانزیت LTL وجود دارد. پایه و اساس این شیوه با دو روش گفته شده متفاوت است، چرا که کامیون های ارسالی باید در چندین ایستگاه توقف کرده و کالاها را در هر مرکز تحویل دهند، از این رو طبق زمان پیش بینی شده کالا به دست گیرنده نخواهد رسید.

بیشتر بخوانید: بسته ‌بندی مناسب و اهمیت آن در حمل و نقل

یکی دیگر از تفاوت های اساسی که میان شیوه های LTL و FTL وجود دارد، این است که در روش کامیون دربستی، فرستنده کالاهای شما را داخل کامیون قرار دارده، تریلی را به خوبی درز گیری کرده و مستقیما به مقصد گفته شده ارسال می کند. اما در روش LTL، کالاها به طور نرمال در هر ایستگاه تخلیه شده و دوباره بارگیری می شوند و در نهایت به مقصد خواهند رسید. از این رو ممکن است که تماس ناخواسته با کالاهای ارسالی شما به وجود آید و به مرتب احتمال آسیب دیدن نیز افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: افزایش قیمت بنزین مشکلات حمل و نقل را حل نمی‌کند

دقیقا به همین دلیل است که ما همیشه توصیه می کنیم که سلامت کالا و محصولات ارسالی خود را حتما با بیمه کردن بار تضمین کنید و از جهت سلامت و ایمنی کالاها خاطر جمع شوید.

FTL و LTL

نتیجه گیری: حمل و نقل زمینی

در حالی که با قطعیت نمی توان بهتر بودن یکی از شیوه ها نسبت به شیوه دیگر را تعیین کرد {چرا که هر کدام مزیت و معایب مخصوص به خود را دارد}، باید بگوییم که قوانین و ضوابط بسیاری وجود دارد که فرستنده ها با استفاده از شیوه های LTL و FTL می توانند از آن ها سود ببرند.

بیشتر بخوانید: اهمیت حمایت بانک شهر از توسعه حمل و نقل عمومی و تکمیل شبکه مترو

در صورتی که قصد ارسال کالاهای زیادی را ندارید و می توانید در وضعیت مناسب و در تاریخ مناسب آن ها را ارسال کنید، بهترین گزینه برای شما روش LTL است. از طرفی، ارسال کالاها به روش LTL هزینه کمتری برای تان به همراه خواهد داشت. اما اگر محدودیت زمانی دارید و می خواهید کالا در زمان مشخص به مقصد برسد و همین طور حجم کالاهای تان بیشتر است، باید از روش FTL استفاده کنید.

گروه تجاری ققنوس اولین شرکت بازرگانی دارای مجوز خدمات بار هوایی در کشور میباشد که در استانه هشتیم سال فعالیت با گستره ای از خدمات متوع برای اقشار مختلف جامعه و هر سطح از جامعه تجاری کشور برای مشتریان خود (( تجربه لذت بخش یک تجارت و یا حمل و نقل بین المللی )) را تداعی می کند. مشاوره صحیح و حرفه ای ،ضمانت بهترین قیمت و ارائه خدمات پشتیبانی مناسب ضمن ارائه سرویس سه اصل اولیه است که گروه تجاری ققنوس از نخستین روز تاسیس سعی کرده به ان پاینبند باشد و با رعایت این سه اصل هر سال حوزه‌های تازه‌ای را در صنعت بازرگانی و حمل و نقل و تجارت بین المللی را به دایره‌ی فعالیت خود افزوده است.

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x