[ad_1]

به گزارش اقتصاد آنلاین، این هیات تجاری به سرپرستی رییس اتاق مشترک بازرگانی پاکستان و ایران به اتاق تهران آمد و جمعی از تجار و سرمایه‌گذاران این کشور را در خود داشت. سفیر پاکستان در تهران نیز با همراهی این هیات تجاری، طی نشستی با دبیرکل اتاق تهران خواستار همکاری دو کشور بر سر تقلیل تعرفه‌های تجاری میان دو طرف شد.

در این نشست، دبیرکل اتاق تهران با اشاره به اینکه در حال حاضر حجم مراودات بازرگانی دو کشور نزدیک به ۶۰۰ میلیون دلار است، افزود: روسای جمهور ایران و پاکستان طی ملاقاتی که چندی پیش با یکدیگر داشتند، بر افزایش سالانه ۲۰ درصدی تجارت دو کشور و دستیابی به هدف ۵ میلیارد دلاری در این بخش، تاکید کردند.

بهمن عشقی با بیان اینکه مطالعه‌ای از سوی معاونت بررسی‌های اقتصادی اتاق تهران در خصوص روابط تجاری و اقتصادی دو کشور ایران و پاکستان صورت گرفته است، افزود: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته از سوی این معاونت درباره کالاهای تولیدی ایران و نیازمندی های وارداتی پاکستان، ظرفیت صادرات کالا و خدمات ایران به پاکستان رقمی معادل ۴ میلیارد دلار در سال است.

وی با بیان اینکه یکی از موانع بر سر راه توسعه اقتصادی و صنعتی پاکستان، مقوله تامین انرژی است، افزود: این کشور می‌تواند با تکیه بر منابع بادوام انرژی ایران، مسیر توسعه و پیشرفت را سریع‌تر طی کند.

دبیرکل اتاق تهران همچنین در همایش تجاری دو کشور، از آمادگی اتاق تهران برای تسهیل روابط تجاری دو طرف خبر داد و در عین حال یادآور شد که برای رفع مشکلات بانکی، بانک‌های ایرانی باید بتوانند با همکاری دولت پاکستان بتوانند در این کشور شعبه تاسیس کنند.

بیشتر بخوانید :  لوبیای سحرآمیز قرض الحسنه ها در بازار پولی ایران

وجود قاچاق با تعرفه‌های بالا

سفیر پاکستان در تهران نیز در این نشست از تلاش دولت‌های دو کشور برای حل مشکلات بانکی خبر داد. آصف علی‌خان دورانی یکی از دلایل شکل‌گیری قاچاق میان دو کشور را وجود تعرفه‌های بالا در گمرکات ایران عنوان کرد و افزود: در برخی کالاها، تعرفه تا ۲۰۰ درصدی از طرف ایران اعمال می‌شود. وی با انتقاد از شیوه تجارت کالا میان دو کشور ایران و پاکستان، گفت: در حال حاضر پاکستان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در تولید تجهیزات پزشکی دارد و این محصولات از پاکستان به کشورهای اروپایی از جمله آلمان صادرات می‌شود اما ایران همین تجهیزات را با قیمتی ۱۰ برابر بالاتر از آلمان وارد می‌کند در حالی که با قیمتی بسیار پایین‌تر می‌تواند از پاکستان تامین کند.

وی همچنین آمار گمرکات دو کشور درباره میزان تجارت دو طرف را متناقض با یکدیگر عنوان کرد و افزود: در حالی گمرک ایران رقم مراودات تجاری دو کشور را ۱/۱ میلیارد دلار اعلام می‌کند که این میزان از نظر گمرک پاکستان در حدود ۴۰۰ میلیون دلار است.

ظرفیت ۸ میلیارد دلاری تجارت دو کشور

رییس اتاق مشترک بازرگانی پاکستان و ایران نیز در سخنانی، با اشاره به تاکید روسای‌جمهور دو کشور بر دستیابی به هدف ۵ میلیارد دلاری در مناسبات تجاری دو طرف، گفت: اگر بخش خصوصی و دولت‌های دو کشور در رشد همکاری‌های اقتصادی جدی و مصمم باشند، حجم مناسبات تجاری سالانه دو کشور می‌تواند تا ۸ میلیارد دلار برسد.

ولی محمد، با اشاره به کریدور تجاری چین و پاکستان، افزود: بخش خصوصی ایران می‌تواند در این کریدور تجاری نقش‌آفرینی کند. همچنین برقراری خط پروازی میان کویته پاکستان و زاهدان ایران در رونق مناسبات اقتصادی دو کشور کاملا موثر است.

بیشتر بخوانید :  وداع با کت و شلوارهای ۵۰ هزار تومانی باب‌ همایون

این فعال اقتصادی پاکستان، نبود کانال بانکی میان دو کشور را مهمترین چالش بر سر راه تجارت دو طرف عنوان کرد و از علاقمندی طرف پاکستانی برای توسعه سبد کالایی تجاری با ایران خبر داد.

[ad_2]

Source link

منتظر امتیاز شما هستیم😅

دسته بندیاخبار اقتصادی

برچسب هااتاق بازرگانی نجفاقامت آلمان از طریق خرید ملکبیت کوین رایگان زیادپیگیری رسید مرسولهتحقیق درباره حمل و نقل هواییترخیص کار بندر امام خمینیترخیص کالا از پاکستانترخیص کالا از گمرک بوشهرترخیص کالا جلفاترخیص کالا هواییحمل بار و اثاثیه منزلحمل دریایی از چینحمل و نقل بین الملل سدیدبارحمل و نقل بین المللی عراقحمل و نقل بین المللی هواییحمل و نقل گردشگریحمل و نقل هوایی بین المللیحواله ارزی به چینخرید ابزار شکارخرید اینترنتی چوب بستنیخرید چینی پردیسخرید خودرو از ebayخرید خودرو از خارجخرید سهام خارج از بورسخرید مکمل از امریکاخرید هاست از خارجرهگیری مرسولات ثبت احوالروش ترخیص کالا از گمرکساخت وب مانیشرکت حمل و نقل زمینیشرکتهای پست بین المللیصادرات 557صادرات دناصادرات فیروزهفروش ابزار نجاری دست دوقوانین صادرات به چینقوانین گمرک بازرگانکد رهگیری مرسوله پستگمرک ترکیهمرکز تحقیقات حمل و نقل طراحان پارسهنحوه ارسال پول به خارج از کشورنحوه ی صادرات عسلنقاط ضعف گمرکهزینه حمل دریایی از چینهزینه گمرک واردات از چینواردات تجهیزات نفت و گازواردات چوبواردات یک خودروویکتور کارگون

مدیر سایتمشاهده نوشته ها

support

ما در گروه تجاری ققنوس کلیه خدمات بازرگانی اعم از حمل و نقل بین المللی،ترخیص کالا، خرید و تامین و مشاوره بازرگانی را به صورت 0 تا 100 به مشتریان خود ارائه میدهیم

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها