#از_تسنیم-بپرسید: اتباع خارجی هم کارت سوخت می‌گیرند؟ + ۵ سؤال دیگر- اخبار #از_تسنیم_بپرسید – اخبار تسنیم

براورد قیمت هزینه خرید کالای خود از سایت آمازون، eBay، علی اکسپرس و سایر سایت ها فقط و فقط از طریق ارسال تیکت در ناحیه کاربری پیگیری گردد.

آنچه در این محتوا میخوانید😃

[ad_1]

به گزارش خبرنگار اقتصادی روابط عمومی گروه تجاری ققنوس ، موضوع کارت سوخت و احیای دوباره آن در فرآیند سوخت‌گیری موضوعی است که این روزها توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرده و از طرفی آنها را با سؤالات متعددی روبه‌رو کرده است.

مخاطبان روابط عمومی گروه تجاری ققنوس سؤالات خود درباره احیای کارت سوخت را از روابط عمومی گروه تجاری ققنوس پرسیده‌اند و پاسخ آن را طی چند گزارش دریافت کرده‌اند.

روابط عمومی گروه تجاری ققنوس  در بخش #از_روابط عمومی گروه تجاری ققنوس_بپرسید همچنان پاسخگوی سؤالاتی است که از سوی مخاطبان به خبرگزاری ارسال می‌شود.

در این گزارش به ۶ سؤال دیگر مخاطبان روابط عمومی گروه تجاری ققنوس پاسخ داده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

۱. ماشین به نام پسرم است که شش سال سن دارد و تا پسرم به سن ۱۸ سال نرسد نمی‌توانم برای او سیم‌کارت ثبت‌نام کنم. برای ثبت‌نام کارت سوخت المثنی برای ماشین پسرم باید چکار کنم؟ لطفاً راهنمایی کنید تشکر.

الزاماً برای ثبت‌نام اینترنتی باید شماره تلفن همراه به نام مالک خودرو باشد و در غیر این صورت برای ثبت‌نام باید به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه شود. با توجه به اینکه سیم‌کارتی به نام مالک خودرو نیست، شما فقط با مراجعه به مراکز پلیس ۱۰+ می‌توانید نسبت به ثبت‌نام کارت سوخت المثنی اقدام کنید.

۲. اتباع خارجی چگونه کارت سوخت بگیرند؟ من تبعه افغانستان هستم و ماشین به نام خودم است. چگونه کارت سوخت بگیرم؟ از لطف و راهنمایی شما کمال تشکر و سپاس را دارم.

ثبت‌نام اتباع خارجی برای صدور کارت سوخت المثنی در روزهای ۲۳ و ۲۴ آذرماه در سامانه‌های اینترنتی همچون سایت خدمات دولت همراه، اپلیکیشن مربوطه و همچنین کد درگاه دولت الکترونیک *۴# فراهم شده و شما می‌توانید در این دو روز با ثبت‌نام اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت المثنی خود را ارائه دهید و یا اینکه در روز شنبه ۲۴ آذرماه، به یکی از دفاتر پلیس ۱۰+مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام کنید. در صورتی که شما سیم‌کارتی به نام خود ندارید، تنها با حضور در یکی از دفاتر پلیس ۱۰+ می‌توانید نسبت به ثبت‌نام کارت سوخت المثنی اقدام کنید و امکان ثبت‌نام اینترنتی بدون مالکیت سیم‌کارت، امکان‌پذیر نیست.

۳. آیا به ماشینهای پلاک منطقه آزاد اروند کارت سوخت تعلق می‌گیرد؟ چون کارت خودرو مناطق آزاد فاقد شماره VIN یا بارکد ۸رقمی می‌باشد.

فعلاً در خصوص کارت سوخت خودروهای مناطق آزاد که فاقد شماره VIN هستند، تصمیم‌گیری نشده و شما باید منتظر صدور اطلاعیه‌های جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در این خصوص باشید.

۴.طبق آنچه اعلام شده برای ثبت‌نام کارت سوخت المثنی نیاز به معرفی شماره کارت بانکی می‌باشد که این کارت بانکی بعداً به‌عنوان کارت سوخت مورد استفاده قرار خواهد گرفت. پدرم در بستر بیماری است و ماشین پدرم کارت سوخت ندارد‌. ماشین برای درآمدزایی به شخص دیگری اجاره داده شده است. پدرم در حال حاضر فقط کارتی را که حقوق مستمری در آن واریز میشود را به عنوان تنها کارت بانکی خود در اختیار دارد. چگونه می‌توانم کارت بانکی مهم ایشان را به شخص دیگری بسپارم؟ از طرفی به‌دلیل مهجور بودن نمی‌توانیم حساب بانکی جدید برایش باز کنیم و یا اینکه کارت بانکی را که منقضی شده دوباره بگیریم، چکار کنیم؟

شما باید با همراه داشتن مدارک مالکیت خودروی پدرتان به یکی از دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه و اقدام به ثبت‌نام کارت سوخت المثنی کنید. با راه‌اندازی نرم‌افزار CCO در دفاتر پلیس ۱۰+نیازی به ارائه کارت بانکی نیست و نگرانی شما بابت وصل شدن تنها کارت بانکی پدرتان به کارت سوخت خودرو، برطرف می‌شود.

۵. در حال حاضر کارت سوخت ماشین من به نام شخص دیگری است و پشت کارت شماره پلاک و نام مالک قبلی درج شده است اما سند ماشین و کارهای قانونی انجام شده و نقل و انتقال صورت گرفته است. آیا این کارت سوخت قابل استفاده می‌باشد؟ می‌توانم از کارت در زمان سوختگیری استفاده کنم؟

بله، کارت سوخت شما حتی اگر به نام مالک قبلی باشد، برای خودرویی صادر شده که اینک در مالکیت شماست. می توانید کماکان از این کارت سوخت استفاده کنید و نیاز به مراجعه برای صدور کارت سوخت المثنی ندارید.

۶. اگر به هر دلیلی بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام، کارت سوخت خراب یا گم شود چکار باید بکنیم؟

بعد از اتمام مهلت ثبت‌نام (۲۴ آذرماه) کماکان دفاتر پلیس ۱۰+ نسبت به ثبت درخواست صدور کارت سوخت المثنی اقدام خواهند کرد و اگر کارت سوخت خود را بعد از این تاریخ گم کردید، می‌توانید با مراجعه به دفاتر پلیس ۱۰+ نسبت به ثبت‌نام کارت سوخت المثنی اقدام کنید.

انتهای پیام/*

[ad_2]

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

نظرات کاربران

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x