[ad_1]

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون از تغییرات دائمی قیمت ظروف یکبار مصرف گفت و تصریح کرد که هیچ کسی نمی‌تواند نرخ بازار را دقیق مشخص کند.

به گزارش ایسنا، این روزها با توجه به فرا رسیدن ایام سوگواری محرم استفاده از ظروف یکبار مصرف در هیات‌ها و تکایا افزایشی قابل توجه یافته است اما در زمینه قیمت‌ این محصولات به گفته رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون هیچ کسی نمی‌تواند نرخ بازار را دقیق مشخص کند.

به گفته سید رحیم مقیمی اصل این روزها قیمت اجناس یکبار مصرف متنوع بوده و حدود ۳۵۰ مدل جنس در این بازار وجود دارد که قیمت‌های آن‌ها متفاوت است.

اما در نهایت با توجه به حجم بالای استفاده از این ظروف در ایام عزاداری جای خالی نظارت‌نهادهای نظارتی از جمله سازمان حمایت حقوق مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان به خوبی به چشم می‌خورد.

بر  اساس برخی مشاهدات میدانی در روز قبل از تاسوعای حسینی قیمت برخی از این اقلام استخراج شده است.

بدین‌ترتیب برخی ظروف یکبار مصرف تک پرسی یک نفره در دار ۱۰۰ تومان و دو نفره آنها ۱۵۰ تومان عرضه می‌شوند و نوع دیگری از این ظروف با درهایی از جنس فویل  در حالت تک‌پرسی ۲۵۰ تومان و در حالت دوپرسی ۳۰۰ تومان قیمت دارند.

همچنین ظروف (کاسه) بدون در به قیمت ۸۰ تومان خریداری شده و با ۲۰ تومان سود در سطح شهر به قیمت ۱۰۰ تومان توزیع می‌شوند.

ظرف‌های دوکیلو و ۷۰۰ گرمی در دار به قیمت ۵۰۰ و بدون در ۴۰۰ تومان فروخته شده و ظرف ۲.۵ کیلویی در دار ۴۰۰ و بدون در ۳۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید :  کشف ۲۵۰کیلوگرم نعل اسب قاچاق

قاشق و چنگال‌های پلاستیکی نیز دانه‌ای ۵۰ تومان قیمت‌گذاری شده‌اند و پیاله‌ها نیز بر اساس سایزی که دارند قیمتی بین ۶۵ تا ۵۰۰ تومان را به خود اختصاص می‌دهند که البته این نمونه‌ها فاقد در محسوب می‌شوند.

سطل‌های کوچک گیاهی نیز در بسته‌های شش تایی قیمتی حدود  ۳۵۰۰ تومان داشته و کاسه‌های گیاهی کوچک و متوسط در بسته‌های شش‌تایی به ترتیب ۳۰۰۰  و ۳۵۰۰ تومان قیمت دارند؛ هر بسته لیوان پلاستیکی با ۵۰۰لیوان ۹۰۰۰ تومان و لیوان‌های کاغذی دانه‌ای ۸۰ تومان و در حالت خرید کارتنی ۷۰ تومان قیمت دارند.

پیش از این، رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون از افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی قیمت  ظروف یکبار مصرف در ماه محرم خبر داده و یکی از علت‌های اصلی این افزایش را عرضه کم و بیشتر شدن تقاضا دانسته بود.

سید رحیم مقیمی اصل همچنین ‌گرانی مواد اولیه را از دیگر دلایل این افزایش قیمت بر شمرده بود البته در این زمینه فعالان بخش پتروشیمی تاکید دارند افزایش قیمت مواد اولیه این کالاها در نهایت حدود شش درصد بوده است.

مقیمی اصل درباره توصیه‌های بهداشتی به مردم در مصرف ظروف یکبار مصرف نیز گفته بود: وقتی تقاضا زیاد می‌شود تخلفات هم معمولا زیاد می‌شود. برخی تولیدکنندگان غیر مجاز هستند که مردم نباید از آنها خرید کنند. توصیه‌ می‌شود سفره‌های یکبار مصرفی که شفاف هستند خریداری شود. آن‌هایی که چاپی هستند سرب دارند لذا غیر بهداشتی هستند. ظروف استاندارد هم نام برندشان در انتهای‌شان حک شده است که نشانه‌ای برای تشخیص جنس مجاز از غیر مجاز است.

انتهای پیام

بیشتر بخوانید :  مناطق آزاد در جذب سرمایه‌گذاری و توسعه صادرات حرفی برای گفتن ندارند

[ad_2]

Source link

منتظر امتیاز شما هستیم😅

دسته بندیاخبار اقتصادی

برچسب هاebay site 118ا بانک صادراتاتاق بازرگانی صنایع و معادن ایرانارسال پول به ایران از کاناداارسال پول به خارج از کشورانتقال پول به تجارتبازی بیت کوینیبنیانگذار سایت آمازونبیت کوین اندرویدبیت کوین زیادتبدیل وب مانی به کلاسیکترخیص کاری چیستحمل بار از آمریکاحمل بار جرثقیلحمل بار گروپاژ از چینحمل حیوانات هواپیماحمل هوایی از چین به ایرانحمل ونقل بین المللی ایران دهرخانه ی صرافی کیشخرید Ebay در ایرانخرید اینترنتی 5050خرید اینترنتی windows 8.1خرید اینترنتی بلیط اتوبوسخرید تجهیزات دوربین عکاسیخرید خط تولید شیرآلاتخرید دلار بیت کوینخرید و فروش تجهیزات پزشکی بیمارستانیخودروهای وارداتی لوکسدانلود پی پال برای اندرویدروش خرید از چینشرکت خرید کالا از سایت های خارجیصادرات جورجياصادرات کالا به چینصرافی 369صرافی بیوکصرافی کیش تورنتوصنعت حمل و نقل در ژاپنفروش تجهیزات خودروقوانین گمرکی ترکمنستانقوانین گمرکی واردات کالاکارگو ایووگمرک حمهوری اسلامیگمرک لوازم آرایشیگمرک یعنی چهمعاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 10نمایشگاه حمل و نقل تهران 92هزينه ي واردات خودروهزینه ترخیص کالا از گمرک بازرگانواردات پوشاك از چينوب مانی افتتاح

مدیر سایتمشاهده نوشته ها

support

ما در گروه تجاری ققنوس کلیه خدمات بازرگانی اعم از حمل و نقل بین المللی،ترخیص کالا، خرید و تامین و مشاوره بازرگانی را به صورت 0 تا 100 به مشتریان خود ارائه میدهیم

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها